сила бг магазин
сила бг медия
»
»
3 нови изненади от Controlled Labs!

3 нови изненади от Controlled Labs!

Името Controlled Labs винаги се е свързвало с продуктите Green Magnitude, White Flood и Purple Wraath. Те са разработени специално за оптимизиране на тренировъчния процес и подобряване на възстановяването.

Фирмата еволюира в развитието си и се насочва към добавки за сериозно отдадени атлети на бодибилдинга. Именно такива са и новите BLUE GENE и BLUE GROWTH.

BLUE GENE подобрява издръжливостта и силата, повишава нивата на анаболните хормони в организма по естествен път, увеличава притока на кислород до клетките по време на тренировка (получава се т.н. напомпващ ефект).

Не съдържа никакви забранени стимуланти, което го прави изключително подходящ за употреба от професионални атлети.Наред с тестостерона, растежният хормон е от съществено значение за изграждането на чиста, обемна и плътна мускулатура. BLUE GROWTH е продукт, който използва комбинация от няколко билкови екстракта, които по естествен път съдействат за отделянето на растежния хормон, без каквито и да било странични ефекти. Основният механизъм на действие се обвързва с подобряване на съня, а оттук и възстановяването – ключови фактори за мускулния растеж.Успехът в спорта и по-специално фитнеса, не винаги се свежда само до употреба на протеини, креатинови продукти, хардкор специализирани добавки, но и с редица други, които са от изключително значение за мускулноизграждащите процеси в тялото.

ORANGE OXIOMEGA COMBO KIT ви набавя всички общи хранителни съставки като омега мастни киселини, витамини, минерали, екстракти от плодове и зеленчуци, храносмилателни ензими, имуностимулатори, протектори за ставите и хрущялите и защита за сърдечно-съдовата система. С него се полагат основите за подобряване на цялостното здравословно състояние на организма.

 
 

Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Независимо дали искате да намалите телесните мазнини или да увеличите мускулната маса, трябва да постигнете някакъв баланс в приема на мазнини с въглехидрати и протеини. Умерен прием на правилните мазнини може да помогне за трупане на чисти мускули и в много и да ви помогне в орелефяването. Като цяло, бодибилдърите чиято цел е релеф или растеж се сремят да приемат 20% от калориите си под формата на мазнини, от здравословни източници, които сме описали долу."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com