сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ангел Карайванов на TWINS MMA 10

Ангел Карайванов на TWINS MMA 10

В петъчната вечер, в столичната зала "Христо Ботев" се състоя десетото юбилейно издание на TWINS MMA. През март организацията навърши две години, но успява с всяка изминала гала вечер да вдига нивото на българските смесени бойни изкуства.
 
Зрителите  на "TWINS MMA 10" имаха възможността да видят и демонстративна среща по граплинг, като съперници бяха британецът Адам Симпсън и нашия приятел Ангел Карайванов.

Станахме свидетели на уникални хватки и прийоми, които едва ли могат да се видят в по-чист и професионален вид на гала вечер по смесени бойни изкуства. Двамата NAGA-шампиони играха срещата с изключително атрактивен правилник в който победител се определя единствено ако единият от двамата се предаде. Това позволи на техничните бойци да разгърнат потенциала си и да покажат навиждани техники и изключително динамична игра . Карайванов бе доста по упорит в търсенето на победоносна техника, но за жалост не можа да зарадва публиката с такава, след което мача беше обявен за равен.
 
В 8 минутната схватка българският шампион показа добра форма за което благодари на AMIX. Ето и някои от суплементите, които Ангел използва в подготовката си:

AMIX Iso-Lyn IsotonicAMIX LipoLean
Ето и запис от цялата среща:СИЛА БГ Тийм!
АНГЕЛ КАРАЙВАНОВ ИЗПОЛЗВА:
30
.
00
лв.
64
.
00
лв.
26
.
00
лв.
49
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-05-12 | 15:06:33
Poncho
Гледах мача на живо. Беше много вълнуващ.
2015-05-12 | 15:06:05
Poncho
Гледах мача на живо. Беше много вълнуващ.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Моите пластики са точно заради това, че нямам времето да се занимавам с тренировки всеки ден. Гърдите, които сложих, трябваше да ги чакам да станат същите, каквито са в момента може би една година. Нямам време, затова прибягвам до д-р. Георгиев."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com