сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ARNOLD CLASSIC 2011 с нови победители

ARNOLD CLASSIC 2011 с нови победители

Познавачите от бодибилдинг средите са наясно, че състезанието ARNOLD CLASSIC дава най-ясните първоначални представи за фаворитите на OLYMPIA WEEKEND. ARNOLD CLASSIC 2011 затвърди мнението, че културистите, спонсорирани от най-известните фирми за хранителни добавки го печелят. Бранч Уорън, рекламно лице на MUSCLETECH, отвя конкуренцията от Денис Волф (новото и най-актуално лице на BSN), а също така беляза може би евентуалния край на кариерата на Декстър Джексън (завършил на незадоволителното за неговите възможности 5-то място).

Вниманието на феновете обаче, беше не по-малко ангажирано и от традиционното експо на добавките, където представят най-новите топ продукти на марките.

MUSCLETECH впечатлиха с хардкор линията си и нейният HEXATEST, който използва едновременно анаболните свойства на Д-Аспартовата киселина и Л-карнитина.Най-обичаната от всички OPTIMUM NUTRITION представи своя най-нов продукт – HYDROBUILDER. ALL-IN-ONE добавка с 30 грама протеин (суроватъчен протеин хидролизат като водещ източник на белтъчини), 5 грама креатин монохидрат, 2.5 грама бета-аланин, ензими и други важни съставки.USP LABS винаги привличат вниманието със своите революционни продукти. Такъв е и случаят с новия YOK3D, ефективна мощна формула за разкъсващо мускулно напомпване на основата на ARGININE NITRATE.NUTREX от доста време са в челните места, когато става въпрос за продукти за изгаряне на мазнините и сваляне на тегло. Новият LIPO-6 BLACK ULTRA CONCENTRATE обещава максимална ефективност само с 1 капсула дневна употреба.С настъпването на пролетта се задават все повече и повече интересни предложения, които несъмнено ще присъстват в огромния каталог от продукти на СИЛА БГ.

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Едно скорошно изследване върху мишки предполага, че гугул намалява нивата на холестерол, като прояваява свойства на антиоксидант за FXR рецептора - хормонален рецептор който се активира от жлъчните киселини. Това му свойство води учените до заключението, че гугул се явява инхибитор на този FXR рецептор който е отговорен за свойството му да намалява холестерола. Ясно е че гугул има многостранно действие. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com