сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ARNOLD CLASSIC 2011 с нови победители

ARNOLD CLASSIC 2011 с нови победители

Познавачите от бодибилдинг средите са наясно, че състезанието ARNOLD CLASSIC дава най-ясните първоначални представи за фаворитите на OLYMPIA WEEKEND. ARNOLD CLASSIC 2011 затвърди мнението, че културистите, спонсорирани от най-известните фирми за хранителни добавки го печелят. Бранч Уорън, рекламно лице на MUSCLETECH, отвя конкуренцията от Денис Волф (новото и най-актуално лице на BSN), а също така беляза може би евентуалния край на кариерата на Декстър Джексън (завършил на незадоволителното за неговите възможности 5-то място).

Вниманието на феновете обаче, беше не по-малко ангажирано и от традиционното експо на добавките, където представят най-новите топ продукти на марките.

MUSCLETECH впечатлиха с хардкор линията си и нейният HEXATEST, който използва едновременно анаболните свойства на Д-Аспартовата киселина и Л-карнитина.Най-обичаната от всички OPTIMUM NUTRITION представи своя най-нов продукт – HYDROBUILDER. ALL-IN-ONE добавка с 30 грама протеин (суроватъчен протеин хидролизат като водещ източник на белтъчини), 5 грама креатин монохидрат, 2.5 грама бета-аланин, ензими и други важни съставки.USP LABS винаги привличат вниманието със своите революционни продукти. Такъв е и случаят с новия YOK3D, ефективна мощна формула за разкъсващо мускулно напомпване на основата на ARGININE NITRATE.NUTREX от доста време са в челните места, когато става въпрос за продукти за изгаряне на мазнините и сваляне на тегло. Новият LIPO-6 BLACK ULTRA CONCENTRATE обещава максимална ефективност само с 1 капсула дневна употреба.С настъпването на пролетта се задават все повече и повече интересни предложения, които несъмнено ще присъстват в огромния каталог от продукти на СИЛА БГ.

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Alpha Helix е новата марка, създадена с участието на грамадния Джей Кътлър. За момента единственият продукт от линията е фет бърнъра ThermaDrex. Но с официалното пускане на бренда на пазара ще навлязат предтренировъчният Force Vektor и тестостероновият буустър Cyclatest."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com