сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BCAA – НА ПРАХ, КАПСУЛИ ИЛИ ТАБЛЕТКИ

BCAA – НА ПРАХ, КАПСУЛИ ИЛИ ТАБЛЕТКИ

Безспорно един от най-популярните суплементи във фитнес средите са разклонената верига аминокиселини, известни повече като BCAA ( Branch Chained Amino Acids ). Тяхното действие е свързано най-вече с възстановяването на мускулите след тренировка и съдействането за синтеза на белтъчините.  Голямата дилема при техния избор е най-вече в това под каква форма да бъдат приемани. Дали удобството или изгодата надделяват? Несъмнено употребата им под формата на прах е между 2 и 5 пъти по-изгоден вариант, но тук идва момента с неприятния вкус (макар,че вече има варианти и да са овкусени). При капсулите и таблетките удобството е голям плюс, но цената е доста по-висока, а усвояването по-малко. При дневна доза от около 15 грама, трябва да поемете между 15 и 30 таблетки или капсули в зависимост от дозировката на продукта.

Проблемът е, че малко от ползващите гледат етикета на продукта, а оттук най-често идва заблудата им и избора на капсули или таблетки. Като цяло по-добрият вариант е прахообразната форма, заради усвояемостта и далече по-изгодната опция, но както има различни потребители, така има и различни продукти за всеки.

Scitec_bcaa_6400

СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Във фермите на заводите за месо е пълно с бактерии, а фабриките работят с месо от стотици хиляди различни крави. За да пречисти месото от вредни вещества, индустрията го подлага на баня с амониев газ. Според щатските регулатори процесът е безопасен, защото амонякът не се отлага в месото. Съзнанието за тази процедура е просто още една причина да избягвате бързата храна и хамбургерите, а месото да купувате от доверен производител, вместо направо от супермаркета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com