сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Bestsellers: Януари

Bestsellers: Януари

Нова година – ново ти!

Новото начало започна – а ти впрегна ли силите си за едно по-различно приключение в преследване на мечтаната фигура?

Месец Януари даде сериозна заявка, че подготовката за лятната фигура тече с пълна сила – ще ти покажем с какви продукти реши да снабдиш, за да ти завидят тази година на плажа!

Като продължение на традицията от 2017година, ние от СИЛА БГ ще продължим да ви показваме кои са най-продаваните продукти през изминалия месец.

По този начин се надяваме, да изберете най-доброто за себе си, защото гласуваното доверие към нас означава много!


Категория: АминокиселиниКатегория: По време на тренировка (intra-workout)Категория: Контролиране на теглото и отслабванеКатегория: Промо стаковеКатегория: ПротеиниКатегория: Протеинови баровеКатегория: Ставно възстановяванеКатегория: Трибулус терестрисКатегория: Витамини и минералиКатегория: ZMA
Бъди част от промяната за месец Февруари!
Всичко зависи от теб и твоя избор!


СИЛА БГ Тийм!


 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Учените показали на 25 души – половината страдащи от телесна дисморфия, половината здрави, три различни снимки на лица във висока, ниска и лоша резолюция. Резултатите от ядрено-магнитния резонанс показват, че участниците с телесна дисморфия до един са използвали аналитичната лява половина на мозъка, за да обработват информацията от трите снимки. Докато здравите хора са използвали тази половина само за високодетайлните снимки с голяма резолюция. Изводът от това е, че умовете на хората с отклонението се ангажират с възприемането на детайли дори, когато такива изобщо не съществуват! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com