сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BEVARED DIET BY VANIA CHERVENKOVA

BEVARED DIET BY VANIA CHERVENKOVA

Bevared Diet на Ваня Червенкова е продукт на естествена основа, който води до лесно и дълготрайно понижаване на теглото. Създадена от внимателно подбрани природни съставки и изработена при най-строг контрол, тази хранителна добавка снабдява организма с необходимите полезни вещества, които водят до намаляване на апетита и ускоряване на метаболизма.Благодарение на внимателно подбрания натурален и иновативен състав, Bevared Diet на Ваня Червенкова гарантира дълготраен резултат и не стресира тялото с рязко, но временно понижаване на килограмите. Продуктът не съдържа добавени оцветители, консерванти, ГМО нито вещества от животински произход, което го прави подходящ за вегетарианци и вегани.Разнообразните естествени съставки, включени в тази уникална по рода си хранителна добавка, осигуряват на организма нужните витамини и аминокиселини, които водят до безопасно разграждане на мазнините, засилват храносмилането и намаляват нивото на кръвна захар. Редовният прием благоприятства бързата и качествена обмяна на веществата и повишава естествената защита на организма.
Мисията на Bevared Diet на Ваня Червенкова е да разкрие истинската красота на вашето тяло! Само в една таблетка от продукта се съдържат стандартизиран екстракт от худия, зелено кафе, лист от бреза, куркума, бергамот, както и добавени ацетил-L, витамин В12 и глюкоманан. Обединеното действие на тези съставки води до висок тонус, детоксикация,изхвърляне на излишните течности от организма, понижава киселините, улеснява храносмилателните процеси, предпазва от лош холестерол, оказва благоприятно действие върху нервната система и активността на мускулите.
Bevared Diet на Ваня Червенкова отговаря на най-високите изисквания за качество, усвоява се бързо и не причинява странични ефекти. Тази хранителна добавка ще осигури перфектна визия както на всички дами, така и на представителите на силния пол, които се доверят на уникалните й ползи. Станете един от хилядите българи, които избраха Bevared Diet на Ваня Червенкова и си подарете самочувствието, което заслужавате!

За постигане на максимален ефект се препоръчва прием от поне два месеца. Продуктът не служи като заместител на балансиран хранителен режим.


Bevared Diet на Ваня Червенкова може да бъде закупен от www.silabg.com!СИЛА БГ Тийм!
BEVARED DIET BY VANIA CHERVENKOVA
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Древните са казали „Ние сме това което ядем“. Всички ние знаем, че за силното тяло е необходима силна храна, голяма част от практикуващите стрийт фитнес са ученици и подрастващи, но колко от тях имат възможността да се хранят 6 пъти на ден с телешки стек и сладки картофи. Може би има нещо което ни убягва, някоя хитрост или тайна магическа смес?! За съжеление магии не съществуват, но да има смеси и хитрини, които някои от нас прилагат, за да подобрят своите резултати."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com