сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BIG BAD WOLF ON THE TOP!

BIG BAD WOLF ON THE TOP!

50-тия юбилей на Мр.Олимпия мина, но след него дойде ред и на европейските про състезания. Фестивалът Арнолд Класик винаги е смятан за най-престижния професионален турнир след Олимпия, а от няколко години неговото европейско издание успешно популяризира професионалния културизъм извън щатите. И тази година то се проведе в Мадрид, Испания и предложи една наистина интригуваща надпревара, въпреки разочароващото за някои отсъствие на Фил Хийт и Кай Грийн.
 
При тяхната липса, битката за първото място бе между Денис Волф, Шон Родън и носителят на титлата Мр.Олимпия от 2008 – ветеранът Декстър Джаксън. Ако си спомняте, миналата седмица в Лас Вегас Шон Родън успя да се наложи над Денис, но сега германецът показа завидно подобрение във формата си. Докато на Олимпия той беше страшно релефен, но с не достатъчно обемни мускули, в Испания той демонстрира една вече балансирана кондиция и това бе нещото, което му даде предимство пред Шон Родън.
 
За разлика от германецът, Шон не стоеше толкова сух, колкото бе миналата седмица и вълкът не пропусна да се възползва от това. Декстър също не успя да покаже формата си от Олимпия и остана на 3-то място.
 
След като Денис Волф спечели Арнолд Класик в САЩ през март тази година,  сега състезателят на AMIX триумфира и на Арнолд Класик Европа. Каква серия само!
 
Освен състезанието на професионалистите, на Арнолд Класик Европа бяха включени амаьорски бодибилдинг и фитнес дисциплини, както и редица състезания и демонстрации по други спортове, като кросфит, стрийт фитнес, пилатес, снукър, BMX, гимнастика, паркур, танци на пилон, силов трибой, вдигане на тежести, ММА, айкидо и много други. Специално място бе отделено и за изложение на различни фирми и техните нови суплементи, а най-голям интерес сред посетителите на фестивала предизвикаха щандовете на MEX и AMIX, където всеки можеше да се запознае и да опита техните висококачествени продукти.
 


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-09-29 | 14:28:24
Pucam
Огромен е ! Гърдите са му най-яките от на белите културисти.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ягодите съдържат друг ценен тип фибри, наречени пектин /както и грейпфрутите, прасковите, ябълките и портокалите/. В изследване на Американския Колеж по храните се сравняват приеми на нормален портокалов сок и такъв, примесен с пектин. Хората, които са пили сока с пектин са се чувствали сити по дълго от другите. Тази разлика продължила цели четири часа."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com