сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BSN показаха Isoburn и потвърдиха новата серия DNA на Mr.Olympia

BSN показаха Isoburn и потвърдиха новата серия DNA на Mr.OlympiaЕдна от най-големите изненади на Olympia Expo дойде от бранда BSN. Марката беше доста активна в началото на годината, но новините около нея секнаха едва няколко месеца по-късно. Повечето новини бяха свързани с поддържащи продукти и няколко нови попълнения.

В момента, BSN отново са на сцената! След като потвърдиха появата на въглехидратния комплекс Glycolast и новата формула за изгаряне на мазнини със 100% суроватъчен протеин изолат - Isoburn, последната вече е факт.

Същевременно, BSN готвят и нова продуктова линия, наречена DNA Series (ДНК). Очаква се тя да включва седем изцяло нови добавки, базирани на една основна съставка, комбинирана с други активни вещества с цел увеличаване на ефективността и постигане на желания ефект. Първият продукт от серията ще носи името Creatine DNA, следван от формули с глутамин, карнитин и рибено масло. По време на Olympia Expo, BSN официално разкриха етикета на Creatine DNA.


    


 
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Интересно

"Новата ни услуга Price Match е част от амбицията на Сила БГ да Ви предлага най-добрите продукти на възможно най-добрите цени. В случай, че намерите търсен продукт на цена, по-ниска от нашата, изпратете ни доказателства за това и Ви гарантираме, че ще Ви продадем артикула на цена с 1 лв. под посочената от Вас! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com