сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Буксувате в залата?

Буксувате в залата?

Не получавате резултатите, които искате, въпреки редовните тренировки, чистата храна и качествените суплементи? Ето 10 причини резултатите ви да буксуват:

1: Използвате същите тежести, както преди месец.
 
2: Не си водите бележки по колко повторения правите и допускате да правите точно същите повторения със същите тежести всеки път.
 
3: Може да се яде доста чисто, но това не винаги е достатъчно добре. Особено, ако промъквате и нездравословна храна от време на време. Заключение: Не ядете достатъчно строго.
 
4: Тренирате комфортно. Вдигането не тежести не трябва да се прави докато се отнасяте с ума си в рая. Напротив, ако не се почувствате сякаш сте в Ада на повторенията, не го правите достатъчно трудно.

 
5: Опитвате се да се изолирате и стягате мускули, които дори не сте сигурни, че имате.
 
6: Забравили сте, че мускулното развитие е бавен и постепенен процес. Трябва да минете през всички етапи от развитието на мускулите. Няма тънка лайсна.
 
7: Избирате храни, които ви правят пълви, ако сте пълни и слаби, ако сте кльощави. В бодибилдинга трябва да ядете за вашите цели.
 
8: Живеете от протеинови шейкове, защото смятате, че протеинът е това, което изгражда мускулите. В крайна сметка протеинът се използва, за да се превърне в глюкоза. И тогава там отива енергията.
 
9: Твърде много се възстановявате, което означава, че краката ви виждат тежест веднъж на всеки две седмици. Или по-лошо - не тренирате крака. Тъй като тренировката за крака е изтощителна и натоварва мускулите на цялото си тяло, само ще пропуснете възможности за мускулен растеж, ако я прескочите.

 
10: Никога не променяте реда, по който правите вашите упражнения.
 
Сила БГ Тийм
.
Избухвай всяка тренировка:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-10-11 | 15:55:24
Ники Петров
Много полезна статия!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Заради повишената мускулна маса мишлетата без миостатин изгаряли повече енергия, но, въпреки очакванията, блокирането на миостатина не ги накарало да поемат повече храна от нормалните мишки. Така те загубили повече тегло. Изводът на учените е, че деактивирането на миостатина повишава чувствителността към лептина, което намалява апетита. Лептинът е хормон, отделян от мастните клетки при растежа им, който намалява апетита и повишава метаболизма. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com