сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Буксувате в залата?

Буксувате в залата?

Не получавате резултатите, които искате, въпреки редовните тренировки, чистата храна и качествените суплементи? Ето 10 причини резултатите ви да буксуват:

1: Използвате същите тежести, както преди месец.
 
2: Не си водите бележки по колко повторения правите и допускате да правите точно същите повторения със същите тежести всеки път.
 
3: Може да се яде доста чисто, но това не винаги е достатъчно добре. Особено, ако промъквате и нездравословна храна от време на време. Заключение: Не ядете достатъчно строго.
 
4: Тренирате комфортно. Вдигането не тежести не трябва да се прави докато се отнасяте с ума си в рая. Напротив, ако не се почувствате сякаш сте в Ада на повторенията, не го правите достатъчно трудно.

 
5: Опитвате се да се изолирате и стягате мускули, които дори не сте сигурни, че имате.
 
6: Забравили сте, че мускулното развитие е бавен и постепенен процес. Трябва да минете през всички етапи от развитието на мускулите. Няма тънка лайсна.
 
7: Избирате храни, които ви правят пълви, ако сте пълни и слаби, ако сте кльощави. В бодибилдинга трябва да ядете за вашите цели.
 
8: Живеете от протеинови шейкове, защото смятате, че протеинът е това, което изгражда мускулите. В крайна сметка протеинът се използва, за да се превърне в глюкоза. И тогава там отива енергията.
 
9: Твърде много се възстановявате, което означава, че краката ви виждат тежест веднъж на всеки две седмици. Или по-лошо - не тренирате крака. Тъй като тренировката за крака е изтощителна и натоварва мускулите на цялото си тяло, само ще пропуснете възможности за мускулен растеж, ако я прескочите.

 
10: Никога не променяте реда, по който правите вашите упражнения.
 
Сила БГ Тийм
.
Избухвай всяка тренировка:
71
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-10-11 | 15:55:24
Ники Петров
Много полезна статия!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Резултатите подтикнали учените да изследват начина на действие на урсоликовата киселина. Изследването на активните гени показало включване на 18 гени и изключване на 51. Сред изключените били два от най-потентните гена, свързани с мускулната атрофия - атроген-1 и MuRF-1. Най-потентният активиран ген бил този, който кодира IGF-1 в мускула - инсулиноподобния фактор на растежа."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com