сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Денис Уулф спечели Arnold Classic!

Денис Уулф спечели Arnold Classic!

 
 
Името на Денис Уулф изпъкна сред всички легендарни имена, които взеха участие в престижния конкурс Arnold Classic 2014, като оправда очакванията на феновете и спечели първото място. Честито на Денис и на целия екип на Amix Nutrition, които застанаха зад гърба му и му помогнаха да задмине конкурентите си! Истината е, че партньорството с английската компания, му помогна да подобри постиженията си и да най-накрая да завоюва победата!

 
 


Още преди началото на състезанието, фенове и фитнес експерти залагаха големи надежди на суперзвездата Денис Уулф и въпреки жестоката конкуренция, той не излъга доверието им. "Големият лош вълк" отлетя за Колумбия, за да спечели. Още с появата си на сцената, Денис даде заявка, че няма да се задоволи с нищо по-различно от първото място. След като два поредни пъти остана втори, тази година той направи точно това, което трябва, за да спечели титлата.
 
Представянето на Денис Уулф на Arnold Classic 2014 беше най-доброто в цялата му кариера. Той определено заслужи първото място!

Разбери кои продукти на AMIX използва носителя на Arnold Classic 2014 - разгледай промо стаковете на Денис Уулф!

   
 
 
Второто място отиде при Шон Родън, победител в Arnold Europe през 2012 г. Той се представи изключително добре по време на финалите, като със странични пози показа долната част на тялото и неговата запазена марка - симетрия. Няма съмнение, че Шон ще бъде силен претендент във бодинилдинг средите през следващите няколко години. 
Със своите впечатляващи размери, Седрик Макмилън остана на трето място в тазгодишната надпревара. Той също направи фантастично представяне, което му даде ценно предимство. Седрик изглеждаше още по-добре, но все пак малко не му достигна, за да вземе титлата. Все пак, да бъде в челната тройка е огромна победа за него и се надяваме че ще запази тази тенденция през целия сезон.


 
 
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
80
.
84
лв.
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Fierce е първият неконцентриран продукт, съдържащ далечния братовчед на DMAA – DMAE. Стимулантът ще настъпи педала на нервната ви система и с бленда от цитрулин, кофеин, тирозин и други познати и доказани вещества в мощни количества. "

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com