сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Експлозия от лег

Експлозия от лег

Най-омразното нещо на всеки е да види в залата как някой по-малък на години или стаж вдига повече на лежанката. Особено когато няколко месеца поред зациклите на 140кг, а знаете, че имате потенциал да бутнете 160. Е, ако е така, имаме нещо за вас...Това е опитан и доказал ефективността си метод за покачване единицата ви на лежанката, но мнозина просто нямат достатъчно самодисциплина, за да спазват толкова прост план. Той е от 10 седмици и е съставен внимателно с идеята на 10-тата седмица да постигнете целта си. На мнозина от вас може да се стори прекалено лесен, но щом опитате прогресията, в него ще се убедите, че е достатъчно интензивен. При него работите върху изтласкването от лег само веднъж седмично, като правите 2 загряващи серии, последвани от 3 работни. Същността на програмата е в постепенното увеличаване на тежестта в работните серии. В седмица 1 работите само с 55% от тежестта в единицата, до която искате да стигнете, и правите 3 серии петици. С всяка следваща седмица към работната тежест добавяте по 5%. Сериите с петици продължават до седмици 6 и 7 – в тях правите 3 серии от тройки. В седмици 8 и 9 правите 3 серии двойки и в последната 10-а седмица опитвате целста си- една серия единица на така желаната тежест.

.
ПРОДУКТИ ЗА ОПТИМАЛНА СИЛА
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-05-21 | 01:01:01
любомир
това според мен се дължи на факта че като тренираме се стремим да се изцеждаме до край и организмът за следващата тренировка не е възтановил на 100% и заради това не винаги можем да вдигаме макисмални килограми , то дори ако си почине 5-7 дена без тренировка след това ще има доста сила . Мое мнение !!!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"С наближаването на празниците Коледната треска ескалира всеки иска да направи най-хубавия подарък на своите близки. За други новата година е време за промяна. Повечето от нас си дават обещания да променят външния си вид, да започнат да спортуват и да живеят здравословно. За празниците СилаБГ ви подарява възможността да направите най-добрия избор за оригинален подарък с чиято помощ да направите първата крачка, към здравословния начин на живот."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com