сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Експлозия от лег

Експлозия от лег

Най-омразното нещо на всеки е да види в залата как някой по-малък на години или стаж вдига повече на лежанката. Особено когато няколко месеца поред зациклите на 140кг, а знаете, че имате потенциал да бутнете 160. Е, ако е така, имаме нещо за вас...Това е опитан и доказал ефективността си метод за покачване единицата ви на лежанката, но мнозина просто нямат достатъчно самодисциплина, за да спазват толкова прост план. Той е от 10 седмици и е съставен внимателно с идеята на 10-тата седмица да постигнете целта си. На мнозина от вас може да се стори прекалено лесен, но щом опитате прогресията, в него ще се убедите, че е достатъчно интензивен. При него работите върху изтласкването от лег само веднъж седмично, като правите 2 загряващи серии, последвани от 3 работни. Същността на програмата е в постепенното увеличаване на тежестта в работните серии. В седмица 1 работите само с 55% от тежестта в единицата, до която искате да стигнете, и правите 3 серии петици. С всяка следваща седмица към работната тежест добавяте по 5%. Сериите с петици продължават до седмици 6 и 7 – в тях правите 3 серии от тройки. В седмици 8 и 9 правите 3 серии двойки и в последната 10-а седмица опитвате целста си- една серия единица на така желаната тежест.

ПРОДУКТИ ЗА ОПТИМАЛНА СИЛА
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-05-21 | 01:01:01
любомир
това според мен се дължи на факта че като тренираме се стремим да се изцеждаме до край и организмът за следващата тренировка не е възтановил на 100% и заради това не винаги можем да вдигаме макисмални килограми , то дори ако си почине 5-7 дена без тренировка след това ще има доста сила . Мое мнение !!!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Големи количества таурин се съдържат и в мускулите. Всъщност тауринът, условно наречен аминокиселина, е втората най-разпространена такава след глутамина в скелетната мускулатура (особено в бързите мускулни влакна). Там той играе съществена роля, намалявайки мускулният катаболизъм след тежко натоварване. При спортисти, приемащи таурин, се забелязват намалени количества креатинин и креатин в урината, което е още едно свидетелство за възможността да противодейства на мускулния разпад."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com