сила бг магазин
сила бг медия
»
»
EST NUTRITION – Нови формули и разработки

EST NUTRITION – Нови формули и разработки

EST NUTRITION е една от първите марки в каталога на Сила БГ. Тя винаги се е радвала на специален интерес поради специфичността на своите продукти. Тя беше първата марка в България, предлагаща дизайнерски хормонални продукти на пазара, а също така не бива да се забравя и така популярния TEST DRIVE – може би най-купуваният и предпочитан продукт за след хормонални и стероидни цикли.

След известен период на затишие, EST отново са на линия с така познатите си продукти и някои нови. METHYL MASS определено може да се счита за най-силният предтренировъчен напомпващ продукт. Старата му версия „издуха” всички свои конкуренти в тази категория добавки, а с оглед съставките на новата формула, отново ще имаме нов първенец. Заложено е на така популярната Д-Аспартова киселина и още доста иновативни съставки (формула, коренно различаваща се от масовите добавки, разчитащи главно на аргининови съставки и креатин).
Хардкор линията се допълва и от новата формула на PROPADROL, вече изцяло натурален, отново с усилена доза Д-Аспартова киселина и най-новият и актуален ароматазен инхибитор – 7-methoxyflavone, съдействащи за максимално отделяне на тестостерон и изграждане на чиста мускулна маса.
Помислено е и за друг анаболен хормон – растежния хормон. Новият SOMADROL прекрасно се комбинира с PROPADROL EP за най-силният натурален стак, който като ефект се доближава до някои стероидни цикли.
И да не забравяме – TEST DRIVE, с нова, много по-силна формула от предишната версия за максимално използване потенциала на собствения тестостерон.
По отношение изгаряне на мазнините идва SUPPRESSOR CHEWABLES – подобрена формула отново без кофеин за потискане на глада. Перфектно се стаква с другият термогенен фет бърнър – SPIRODRENE.

PLASMASTIC вече е наличен във версия на прах, тотално различаваш се от конкуренцията, която разчита главно на енергетици за постигане на временен и заблуждаващ ефект. Тук е заложено на работещи съставки като GLYCINE-PROPIONYL l-CARNITINE, L-CARNITINE TARTRATE, CREATINOL-O-PHOSPHATE и др.
Комбинирани продукти за подобряване на цялостното здравословно състояние, включващи комбинация от витамини, минерали, пробиотици, антиоксиданти, ензими, зелени храни набират все по-голяма популярност. От EST са помислили и по този въпрос с продукта CYTO-GREENS.                                                                                                                          

СИЛА БГ ТИЙМ.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Интересно

"При бодибилдърите гинекомастията е очакван страничен ефект от употребата на анаболни стероиди. Повечето от тях са деривати на тестостерона и когато тялото усети, че той му идва в излишък, започва да го превръща в естроген чрез процеса на ароматизацията (синтезиране на естроген от андроген). Такива препарати са анадрол, сустенон и дианабол."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com