сила бг магазин
сила бг медия
»
»
EST NUTRITION – Нови формули и разработки

EST NUTRITION – Нови формули и разработки

EST NUTRITION е една от първите марки в каталога на Сила БГ. Тя винаги се е радвала на специален интерес поради специфичността на своите продукти. Тя беше първата марка в България, предлагаща дизайнерски хормонални продукти на пазара, а също така не бива да се забравя и така популярния TEST DRIVE – може би най-купуваният и предпочитан продукт за след хормонални и стероидни цикли.

След известен период на затишие, EST отново са на линия с така познатите си продукти и някои нови. METHYL MASS определено може да се счита за най-силният предтренировъчен напомпващ продукт. Старата му версия „издуха” всички свои конкуренти в тази категория добавки, а с оглед съставките на новата формула, отново ще имаме нов първенец. Заложено е на така популярната Д-Аспартова киселина и още доста иновативни съставки (формула, коренно различаваща се от масовите добавки, разчитащи главно на аргининови съставки и креатин).
Хардкор линията се допълва и от новата формула на PROPADROL, вече изцяло натурален, отново с усилена доза Д-Аспартова киселина и най-новият и актуален ароматазен инхибитор – 7-methoxyflavone, съдействащи за максимално отделяне на тестостерон и изграждане на чиста мускулна маса.
Помислено е и за друг анаболен хормон – растежния хормон. Новият SOMADROL прекрасно се комбинира с PROPADROL EP за най-силният натурален стак, който като ефект се доближава до някои стероидни цикли.
И да не забравяме – TEST DRIVE, с нова, много по-силна формула от предишната версия за максимално използване потенциала на собствения тестостерон.
По отношение изгаряне на мазнините идва SUPPRESSOR CHEWABLES – подобрена формула отново без кофеин за потискане на глада. Перфектно се стаква с другият термогенен фет бърнър – SPIRODRENE.

PLASMASTIC вече е наличен във версия на прах, тотално различаваш се от конкуренцията, която разчита главно на енергетици за постигане на временен и заблуждаващ ефект. Тук е заложено на работещи съставки като GLYCINE-PROPIONYL l-CARNITINE, L-CARNITINE TARTRATE, CREATINOL-O-PHOSPHATE и др.
Комбинирани продукти за подобряване на цялостното здравословно състояние, включващи комбинация от витамини, минерали, пробиотици, антиоксиданти, ензими, зелени храни набират все по-голяма популярност. От EST са помислили и по този въпрос с продукта CYTO-GREENS.                                                                                                                          

СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Окситоцина отделящ се при оргазъм, също така подобрява съня. Пълноценния сън от своя страна носи множество ползи за здравето, като поддържане на здравословно тегло и кръвно налягане. Това е нещо върху, което си струва да се замислите особено, ако често се питате защо вашия партньор заспива веднага след като секса приключи. Следващия път когато не може да заспите прескочете чашата с мляко и вместо това се отдайте на любовната игра."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com