сила бг магазин
сила бг медия
»
»
GASPARI NUTRITION И PHD С НОВИ ПРОДУКТИ

GASPARI NUTRITION И PHD С НОВИ ПРОДУКТИ

Марката Gaspari отдавна се е доказала на пазара със своите интересни и ефективни добавки. След грандиозния успех на няколко компонентния протеин Myofusion, от компанията разработиха и нов протеинов продукт, този път изцяло от суроватъчен протеин изолат. Новият INTRA PRO идва на българския пазар пръв в СИЛА БГ. Впечатлява с добавените БЦАА и глутамин, които са разработени със специална технология за по-дълго усвояване. Много е подходящ и за употреба като заместител на хранене при предсъстезателна подготовка.

Невероятният му вкус създава усещане за ситост в организма.

 

 

intra_pro

               От любимата на всички PHD, която със своя Pharma Whey оспори първенството за най-продаван протеин в България на много известни фирми, идват 3 нови продукта.

 

 

               Catalyst е мощен мултивитаминен комплекс с антиоксиданти, храносмилателни ензими и оптимизатори, подходящ за употреба както от сериозно спортуващи, така и в ежедневието за поддържане на здрав организъм.

 

 

catalyst

               Wired е продукт, който може да бъде употребяван преди и след тренировка. В него са добавени най-доказалите се съставки за мускулна маса и сила – креатин, аргинин, глутамин, таурин, БЦАА, подсилени с енергиен комплекс  от кофеин и тирозин.

 

 

wired

               Battery е въглехидратна напитка, подходяща за употреба както преди и по време на тренировка за енергия, така и след интензивно натоварване за възстановяване на гликогенните запаси. Може да се добавя и към протеинов шейк за допълнителни калории.

battery3

               Коледните празници наближават и целият екип на СИЛА БГ непрекъснато се стреми да изненадва с нови и нови добавки.

 

 

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Клетките в организма са подложени на атака от опасни молекули наречени свободни радикали. Това са остатъчни продукти при метаболизма. Имат електричен заряд и са способни да унищожат структурата и функциите на клетките. Освен това, човек постоянно приема свободни радикали от въздуха, който вдишва под формата на токсини и замърсители. Ефектът от тези вреди не се усеща веднага, но в един момент риска от травми на нервната система, ставите, вътрешните органи и кръвните тела става сериозен."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com