сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ГОЛЕМИТЕ МУСКУЛИ – ПОСТИЖИМИ САМО С ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ГОЛЕМИТЕ МУСКУЛИ – ПОСТИЖИМИ САМО С ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

С напредването на индустрията с хранителните добавки, използването на анаболни стероиди се обезмисля. Науката вече е достигнала такова ниво, че при комбинирането на определени суплементи е възможно да се постигнат резултати, сходни с тези на стероидите. Плюсовете при хранителните добавки са безспорната безопасност при тяхната употреба, легалността пред закона и лесната достъпност. Повечето от вас са запознати, че при употребата на забранените стероиди тялото спира собственото производство на анаболни хормони като тестостерон, растежен хормон, IGF-1, инсулин и други, което при привършване на циклите е много трудно да възстанови, при което се наблюдават сериозни странични ефекти. Именно контролирането и регулирането по естествен начин на тези хормони е ключът за постигането на твърда и нацепена мускулатура.

Тенденцията при най-новите хранителни добавки е да се стимулира и модулира собственото производство на тези анаболни хормони, при което тялото няма да има никакви проблеми след спирането на употребата на подобен род продукти. Макар и с по-бавен ефект, резултатите от такъв тип продукти са трайни и много лесни за поддържане, без каквито и да било странични ефекти.

big_lats


СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Д-Фагомин, естествена иминозахар, която е в човешката диета в продължение на векове, е потенциална нова хранителна добавка и функционална хранителна съставка с капацитет за поддържане на нормални нива на кръвната захар."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com