сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ

ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ

Месец ноември определено може да бъде считан за месец на изненадите в СИЛА БГ. Наред с появата на редица нови и актуални хранителни добавки в САЩ и Европа, можем спокойно да отбележим и завръщането на някои, отсъстващи за известен период, продукти от каталога на СИЛА БГ.

mega_pro_amino

Най-продаваните аминокиселини за 2009 и първата половина на 2010 година – MEGA PRO AMINO 2200 отново ще са налични. Най-търсеният креатин етил естер, отново на MEGA PRO, CEE 240 caps впечатлява със своите 750 мг в капсула и цели 240 капсули в опаковка. Безспорно тези два продукта разбиват конкуренцията по продажби в съответните категории.

mega_pro_cee

Марката MHP винаги е била сред фаворитите в САЩ и любима на много фенове на културиза и фитнеса по света.

Тя се завръща с пълна сила и в СИЛА БГ със своите топ продукти – DARK RAGE, DARK MATTER, ANADROX , T-BOMB.

 

Dark_Rage_MHP

Винаги популярната PRIMAFORCE идва с някои нови продукти – D-ASPARTIC ACID (най-новата и актуална съставка за мускулна маса), ААKG на прах, CHOLINE CITRATE и PEA (Phenylethylamine, мощен енергетик, служещ и за свръхконцентрация).

 

daa

От ANABOLIC XTREME идва новият STIMULANX  - 1-METIQ, както и CARNOBOLIC, продукт на основата на Carnosine за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировка, както и новата версия на ADVANCED PCT, с реформулирани съставки, специално разработен за употреба след хормонални цикли.

Следейки новините в СИЛА БГ, вие ще сте в течение с най-новото от света на хранителните добавки.

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-11-14 | 01:01:01
jordan
Новият EST Test Drive, кога да го чакаме?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Новият следтренировъчен амино продукт на Gaspari се очаква на пазара през идната седмица. Съставките от етикета му се появиха в интернет. Формулата включва леуцинов пептиден комплекс Pepform. Сървингът е 14 грама."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com