сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Готови за Commando Challenge 2018!

Готови за Commando Challenge 2018!

Екипът на Алфа- Метал е съставен от висококвалифицирани и обучени инструктори, доказали се професионалисти с дългогодишен опит, работещи в сферата на безопасността и сигурността от години.

Те са бивши служители от специалните части на армията и полицията в България, САЩ, Русия, Гърция, Израел, Украйна.Богатият опит и натрупаните знания и умения им дават възможност да демонстрират и изпълняват различни тактически сценарии и ситуации.


 
Тази година Commando Challenge 2018 ще бъде посветено в памет на загиналите български военнослужещи при атаката на база „Индия“.

Състезанието ще се проведе на 19 и 20 октомври 2018г. на тактическия полигон на МЦСПОС „Алфа-Метал“, намиращ се в землището на с. Мичковци .


 
През 2018 година се навършват 15 години от терористичният акт, при който загинаха: Капитан , посмъртно произведен в майор Георги Христов Качорин , командир на рота Лейтенант , посмъртно произведен в старши лейтенант Николай Ангелов Сарьев командир на взвод Старши - сержант , посмъртно произведен в офицерски кандидат Иван Христов Инджов , командир на отделение Младши сержант , посмъртно произведен в офицерски кандидат Антон Валентинов Петров , командир на отделение Редник, посмъртно произведен в офицерски кандидат Свилен Симеонов Киров , мерач.На 19.10.2018г. ще могат да вземат участие отбори от МВР , МО и НСО.
На 20.10.2018г. ще могат да вземат участие сформирани отбори от цивилни граждани .
Основните компоненти на COMMANDO CHALLENGE 2018 са: преминаване на тактическа полоса с препятствия ( по определения ред и начин на преминаване на препятствията ) стрелба с дългоцевно оръжие на разстояние съответно от 85, 65, 50, 20 метра ( САР АК 47 и карабина М 4 ) оказване на първа долекарска помощ - включваща поставяне на турникет , бинт , след което следва евакуация на "ранен" преминаване по оказан маршрут и пренасяне на „ранен“ (манекен) - CQB тактическо селище , влизане и излизане от сгради с "ранен" (манекен)Екипът на СИЛА БГ ще бъде от мястото на събитието – ела и стани част от това незабравимо преживяване!

Ние ще те заредим с хранителни добавки, за да имаш енергия дори за най-тежкото и непреодолимо препятствие!

Ние ще бъдем там - а ти?


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Силовите спортисти, които вземат половин грам дневно от Fenugreek (сминдух) топят мазнини, наддават чиста мускулна маса и увеличават силата си. Самият механизъм на действие на билката все още е загадка за спортните учени."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com