сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Hayabusa Tokushu™

Hayabusa Tokushu™

До голяма степен екипировката за бойните спортове беше пренебрегвана от индустриалните производители и научното общество.
 
Осъзнавайки това, Hayabusa постигна нови висоти на базата на най-актуалните научни изследвания и създаде нова серия от ръкавици, които да превъзхождат другите във всяко отношение! Hayabusa Tokushu™ е серия, която премахва конкурентите от пътя си!
 
За разлика от обикновените ръкавици, Тokushu™ се откроява със своята уникална технология, базирана на последните достижения на науката!


 
Разработени така, че да избегнат и най–малкото нараняване, но и да създадат чувство за комфорт, благодарение на специален гел и уникална технология за стягане на китката, която не допуска сгъване на ръката при удар! Ръкавиците са подходящи както за мъже, така и за жени. Вижте видео материалите и се убедете сами!
 

 
Hayabusa е синоним на съвършенство. „Hayabusa” е японска дума, олицетворяваща най-ловкия хищник сред птиците - сокола. Той символизира скорост, сила и мощ!Това е „Духът на боеца” - увереност, уважение и традиция, които определят проектирането и създаването на цялата продуктова гама на Hayabusa!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"„Краката са огромна мускулна група, която трябва да се тренира с висок обем, повече отколкото по-малките мускулни групи. Тренирането с много повторения и голям обем ще шокира краката, предизвиквайки растеж, но добавянето на дефиниция към квадрицепса също е важно.“"

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com