сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Hayabusa Tokushu™

Hayabusa Tokushu™

До голяма степен екипировката за бойните спортове беше пренебрегвана от индустриалните производители и научното общество.
 
Осъзнавайки това, Hayabusa постигна нови висоти на базата на най-актуалните научни изследвания и създаде нова серия от ръкавици, които да превъзхождат другите във всяко отношение! Hayabusa Tokushu™ е серия, която премахва конкурентите от пътя си!
 
За разлика от обикновените ръкавици, Тokushu™ се откроява със своята уникална технология, базирана на последните достижения на науката!


 
Разработени така, че да избегнат и най–малкото нараняване, но и да създадат чувство за комфорт, благодарение на специален гел и уникална технология за стягане на китката, която не допуска сгъване на ръката при удар! Ръкавиците са подходящи както за мъже, така и за жени. Вижте видео материалите и се убедете сами!
 

 
Hayabusa е синоним на съвършенство. „Hayabusa” е японска дума, олицетворяваща най-ловкия хищник сред птиците - сокола. Той символизира скорост, сила и мощ!Това е „Духът на боеца” - увереност, уважение и традиция, които определят проектирането и създаването на цялата продуктова гама на Hayabusa!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Въпреки, че уредите изглеждат примамливо и екзотично, основен компонент на тренировката трябва да бъдат упражненията със свободни тежести. В тях участват повече мускулни фибри, с което се постигат по-големи резултати и функционална сила. Не е необходимо изцяло да избягвате уредите – те са полезни за разнообразяването на тренировката и могат допълнително да я подпомогнат. Като цяло уредите са по-подходящи за новаците във фитнеса, или за професионални културисти – защото упражненията с тях са по-лесни за правилно изпълнение и рискът от нараняване е по-нисък."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com