сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Hayabusa Tokushu™

Hayabusa Tokushu™

До голяма степен екипировката за бойните спортове беше пренебрегвана от индустриалните производители и научното общество.
 
Осъзнавайки това, Hayabusa постигна нови висоти на базата на най-актуалните научни изследвания и създаде нова серия от ръкавици, които да превъзхождат другите във всяко отношение! Hayabusa Tokushu™ е серия, която премахва конкурентите от пътя си!
 
За разлика от обикновените ръкавици, Тokushu™ се откроява със своята уникална технология, базирана на последните достижения на науката!


 
Разработени така, че да избегнат и най–малкото нараняване, но и да създадат чувство за комфорт, благодарение на специален гел и уникална технология за стягане на китката, която не допуска сгъване на ръката при удар! Ръкавиците са подходящи както за мъже, така и за жени. Вижте видео материалите и се убедете сами!
 

 
Hayabusa е синоним на съвършенство. „Hayabusa” е японска дума, олицетворяваща най-ловкия хищник сред птиците - сокола. Той символизира скорост, сила и мощ!Това е „Духът на боеца” - увереност, уважение и традиция, които определят проектирането и създаването на цялата продуктова гама на Hayabusa!
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Мина време откакто Optimum Nutrition за последно пуснаха нещо коренно ново, особено в Platinum серията. Platinum Pre съдържа 7 съставки, от които най-добре познати са ви кофеин (200mg в доза), DMAE (250mg) и цитрулин (цели 2 грама). Формулата е допълнена от бета-аланин и два екстракта от грозде. Вкусът на бисквитки с крем пък абсолютно ни привлича. Продуктът изглежда обещаващо и нямаме търпение да го изпробваме!"

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com