сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ИЗНЕНАДИТЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ

ИЗНЕНАДИТЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ

Удължаването на феноменалната зимна промоция определено задоволи и най-претенциозните от вас, които по един или друг начин не успяха да си закупят желаните продукти. Сега ви готвим нови изненади през януари с топ добавки за първи път в България, само и единствено в СИЛА БГ.

Стартираме със завръщането на AMINO ENERGY на Optimum Nutrition. Тази добавка е толкова търсена в Щатите и Европа, че запасяването с нея изглежда доста трудна задача ( но не и за СИЛА БГ).

image002_20110115


Нов вкус на така популярния гейнър на BSN TRUE MASS – БАНАН!

image004_20110115


От GASPARI продължават тенденцията на фундаментални добавки (след успеха на AMINOMAX) с БЦАА на таблетки – BCAA 6000 (с 1 грам разклонена верига аминокиселини в таблетка – Леуцин, Валин, Изолеуцин).

image006_20110115


Най-титулуваната марка OPTIMUM NUTRITION представя новите вафли WHEY CRISP BAR с 25 грама протеин на бар.

image008_20110115

От Fahrenheit Nutrition идва новият хардкор бърнър за екстремно изгаряне на мазнините и сваляне на килограми – LEAN EFX, нареждащ се като ефективност до най-силните продукти от този клас – STIMULANT X 1-METIQ  и легендарния SX.

image010_20110115

Очертава се един много атрактивен и изпълнен с нови попълнения месец ЯНУАРИ, с разнообразен избор от добавки за различните цели на всички трениращи.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Жена, която е готова да мине през всички лишения, тренировки и да вложи толкова много воля и отдаденост, е достойна само за уважение! Изисква се изключително усилена работа - много повече, отколкото при един мъж културист. Това е така, защото жените имат много по-ниски нива на тестостерон, което се свързва с много по-бавното натрупване на мускулна маса."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com