сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ИЗНЕНАДИТЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ

ИЗНЕНАДИТЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ

Удължаването на феноменалната зимна промоция определено задоволи и най-претенциозните от вас, които по един или друг начин не успяха да си закупят желаните продукти. Сега ви готвим нови изненади през януари с топ добавки за първи път в България, само и единствено в СИЛА БГ.

Стартираме със завръщането на AMINO ENERGY на Optimum Nutrition. Тази добавка е толкова търсена в Щатите и Европа, че запасяването с нея изглежда доста трудна задача ( но не и за СИЛА БГ).

image002_20110115


Нов вкус на така популярния гейнър на BSN TRUE MASS – БАНАН!

image004_20110115


От GASPARI продължават тенденцията на фундаментални добавки (след успеха на AMINOMAX) с БЦАА на таблетки – BCAA 6000 (с 1 грам разклонена верига аминокиселини в таблетка – Леуцин, Валин, Изолеуцин).

image006_20110115


Най-титулуваната марка OPTIMUM NUTRITION представя новите вафли WHEY CRISP BAR с 25 грама протеин на бар.

image008_20110115

От Fahrenheit Nutrition идва новият хардкор бърнър за екстремно изгаряне на мазнините и сваляне на килограми – LEAN EFX, нареждащ се като ефективност до най-силните продукти от този клас – STIMULANT X 1-METIQ  и легендарния SX.

image010_20110115

Очертава се един много атрактивен и изпълнен с нови попълнения месец ЯНУАРИ, с разнообразен избор от добавки за различните цели на всички трениращи. .
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Дано повече младежи прочетат статията и се образоват!!
Интересно

"Учените потвърждават, че съществува генетичен компонент на вкусовото възприятие и предполагат, че неприязънта към кориандъра може да произтича от генетични вариации на обонятелните рецептори. OR6A2 може да бъде обонятелен рецептор, който допринася за внушението за "сапунена миризма" от кориандъра в европейските популации."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com