сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Кажи НЕ на стреса – влез в Стаята на Гнева!

Кажи НЕ на стреса – влез в Стаята на Гнева!

 
 
Ако и на теб ти се е случвало толкова да се ядосаш, че да поискаш да счупиш нещо или пък напрежението на работа ти идва в повече, определено имаш нужда от нещо, което да неутрализира стреса.
 

Е, имаме добри новини за теб. За първи път в България, имаш възможност да се възползваш от една уникална, единствена по рода си услуга, за да облекчиш напрежението – Стаята на гнева. Това е единственото място, където можеш да унищожиш всичко, без никой да те обвинява.


Какво представлява Стаята на гнева?
 

Стаята на гнева е един нов и нестандартен начин за забавление и изразходване на излишната, негативна енергия. Тя ти дава възможност да превърнеш едно помещение в хол, кабинет, бар или кола, където можеш да чупиш, крещиш и скачаш, докато не се освободиш от натрупания стрес. В Стаята на гнева са наредени стъклени бутилки, шкафове, стари телевизори и всякакви други предмети, които можеш да трошиш на воля, като разполагаш с екипировка и една бухалка. Освен, че неутрализираш стреса и негативните емоции, забавлението и удоволствието също са гарантирани. Най-хубавото е, че на края получаваш запис на собственото си „представление“.

 

Стаята на гнева е създадена по италиански модел на "Camera della Rabia" (Стая на стреса), но в България стъпва едва преди няколко месеца. Цената, на която можеш да се освободиш от лошото настроение и напрежението е съответно 19 лева за 10 минути и 39 лева за 20 минути. 


 

Ако искаш да усилиш преживяването в Стаята на гнева, можеш да го комбинираш с натурални хранителни добавки за намаляване на стреса и напрежението, като витамини от група Б, 5-HTP, билков екстракт от родиола розеа или валериан.
 
 
Повече информация, видео клипове и споделени емоции, можеш да откриеш на официалния сайт на Стаята на гнева
 
 
 
.
Топ продукти за намаляване на стреса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Ето че и Optimum Nutrition влязоха в “играта” с пакетчета в стил Animal Pak. Opti-Performance Pack вероятно е замислен като негов пряк конкурент. В едно пакетче от кутията (съдържаща 30 пакетчета) има седем таблетки с комплексна витаминозна формула, подкрепена от аминокиселинен бленд и формули за ставно възстановяване, храносмилане и тонус. "

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com