сила бг магазин
сила бг медия
»
»
КОЙ СПЕЧЕЛИ GALAXY TAB 4 И GEAR FIT?

КОЙ СПЕЧЕЛИ GALAXY TAB 4 И GEAR FIT?

Радослав Костадинов от Варна е късметлията, който грабна голямата награда в лятната ни промоция „Нокаутирай лятото“ - модерния таблет Samsung Galaxy Tab 4 и бонуса към него: спортен часовник Samsung Gear Fit! Радослав е на 17 години, обича фитнеса, музиката и срещите с приятели. Използва свободното си време за плуване и се надява да учи във Военноморското училище в града. Радослав е извадил късмет с поръчка на протеин от марката EVERBUILD, а печелившият код е 6646418501. Клипът от тегленето на томболата вече е качен в нашия канал в YouTube, където можете да го изгледате.
 

 

Победителят ни благодари за страхотната награда и ни пожела бъдещи успехи.

Екипът на СИЛА БГ също пожелава на Радослав да ползва порадъците си със здраве и усмивка на лицето!

 

Междувременно в сила вече влезе следващата ни мега промоция! Разгледайте новите ни оферти и правилата на играта. Не пропускайте шанса си и този път вие може да спечелите една от страхотните ни награди!

 

СИЛА БГ Тийм!

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"АЛК повишава нивата на вътреклетъчния глутатион и способността на тялото да рециклира други видове антиоксиданти. Действа противовъзпалително като инхибира IL-1 (възпалителен цитокин). Противодейства на кръстосаното свързване на протеини - процес, въздействащ на остаряването на тялото и на богати на колаген тъкани като кожата. В резултат АЛК подмладява. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com