сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Кристиан : Моето най-силно постижение !

Кристиан : Моето най-силно постижение !

Здравейте ! Казвам се Кристиан  на 20 години от Бургас. Активно спортувам от седми клас, като започнах тренировки по баскетбол. Тогава бях висок 186см и тежах около 115 килограма. Височината ми беше идеална за баскетболист, но както се вижда имах голям проблем с килограмите. След първата ми година тренировки започнах да поотслабвам, но под 100 килограма така и неможах да стигна. Така беше до средата на десети клас, когато отслабването ми стана фикс идея. За да постигна така желаните резултати драстично намалих храната, като се отказах изцяло от хляб и изобщо от тестени продукти, не пиех газирано, неможах да откажа шоколада и вафлите, но ги намалих драстично. Закуската  ми се състоеше от мляко с овесени ядки или мюсли, а вечер-предимно плодове или зеленчуци, като избягвах да ям след 7 часа. Така се хранех в продължение на година, година и половина.В менюто ми присъстваха естествено яйца,месо, ориз, но пак отбрани продукти и рецепти.

Знам че не беше много правилно, но с тренировките които провеждах имаше огромен резултат. Тренировките се състояха в следното: сутрин бягах около 40-50 минути в морската градина, след обед отивах на тренировката си по баскетбол и за завършек на деня, вечерта задължително тренирах на лостовете пред блока. След това хранене и трениране бях изключително доволен от постигнатото. В дванадесети клас вече бях висок 190 см и тежах 79 килограма. След като завърших училище прекратих баскетбола, но не спрях да тренирам, започнах да ходя на фитнес. В залата съм почти всеки ден, като не спазвам точно определен тренировъчен режим. Обичам да експериментирам, като редовно сменям програмата по която тренирам или упражненията които правя.В момента програмата ми е такава, че всеки ден правя отделен мускул, с определените серий и повторения.Не съм взимал никакви добавки, и т.н , както се казва „чист съм”, всичко сам постиглал с много воля и упорит труд! Постоянно се образовам в тази сфера свързана с упражненията и храненето от сайтове или приятели,който също се занимават активно с това. В момента тежа около 85 килограма и относно храненето не се ограничавам от нищо, ям си всичко по всяко време. Искам да пожелая успех на всички,който се занимават с това, и на тези който тепърва започват и единственото което мога да ги посъветвам и да им кажа, че с постоянство и желание могат да постигнат всичко.

СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия..
Продукти за намаляване на телесното тегло
49
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Човек, когато си е достатъчно добър, той ще се наложи, ще бъде отрязан един-два пъти. На мен ми се е случвало да ме “режат” приятели. Но така става, че след един месец аз съм със същите хора на състезание с международни съдии и аз побеждавам. Нещата се връщат, но защо трябва да се случва това нещо? Някой да ти завижда и да те отреже – и ти след един месец пак да спечелиш, но нещата не са същите – то ти остава за цял живот. - Тошко Тодоров"

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com