сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Кристиан : Моето най-силно постижение !

Кристиан : Моето най-силно постижение !

Здравейте ! Казвам се Кристиан  на 20 години от Бургас. Активно спортувам от седми клас, като започнах тренировки по баскетбол. Тогава бях висок 186см и тежах около 115 килограма. Височината ми беше идеална за баскетболист, но както се вижда имах голям проблем с килограмите. След първата ми година тренировки започнах да поотслабвам, но под 100 килограма така и неможах да стигна. Така беше до средата на десети клас, когато отслабването ми стана фикс идея. За да постигна така желаните резултати драстично намалих храната, като се отказах изцяло от хляб и изобщо от тестени продукти, не пиех газирано, неможах да откажа шоколада и вафлите, но ги намалих драстично. Закуската  ми се състоеше от мляко с овесени ядки или мюсли, а вечер-предимно плодове или зеленчуци, като избягвах да ям след 7 часа. Така се хранех в продължение на година, година и половина.В менюто ми присъстваха естествено яйца,месо, ориз, но пак отбрани продукти и рецепти.

Знам че не беше много правилно, но с тренировките които провеждах имаше огромен резултат. Тренировките се състояха в следното: сутрин бягах около 40-50 минути в морската градина, след обед отивах на тренировката си по баскетбол и за завършек на деня, вечерта задължително тренирах на лостовете пред блока. След това хранене и трениране бях изключително доволен от постигнатото. В дванадесети клас вече бях висок 190 см и тежах 79 килограма. След като завърших училище прекратих баскетбола, но не спрях да тренирам, започнах да ходя на фитнес. В залата съм почти всеки ден, като не спазвам точно определен тренировъчен режим. Обичам да експериментирам, като редовно сменям програмата по която тренирам или упражненията които правя.В момента програмата ми е такава, че всеки ден правя отделен мускул, с определените серий и повторения.Не съм взимал никакви добавки, и т.н , както се казва „чист съм”, всичко сам постиглал с много воля и упорит труд! Постоянно се образовам в тази сфера свързана с упражненията и храненето от сайтове или приятели,който също се занимават активно с това. В момента тежа около 85 килограма и относно храненето не се ограничавам от нищо, ям си всичко по всяко време. Искам да пожелая успех на всички,който се занимават с това, и на тези който тепърва започват и единственото което мога да ги посъветвам и да им кажа, че с постоянство и желание могат да постигнат всичко.

СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия..
Продукти за намаляване на телесното тегло
49
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2017-04-24 | 20:36:17
Kristian Tokushev
Браво дано да има такива все повече упорити хора в България,този спорт се нуждае от такива хора,които да тренират здраво.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Учените смятали, че обилната закуска ще благоприятства по-малка консумация през деня. Но резултатите от изследванията показват друго. Обилната закуска не съдейства за намаляване количеството храна през деня,а дори обратно – ранният прием съдейства за по-бързото огладняване на организма през деня. Заключението на учените било, че по-ниският калориен прием на закуска би съдействал за цялостно намаляване на калориите през деня, а оттук и подобряване на енергийния баланс при борбата със затлъстяването."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com