сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MUTANT линията на PVL с много изненади!

MUTANT линията на PVL с много изненади!

В последните 3 години PVL и нейните водещи продукти – MUTANT MASS, ISO-GOLD, WHEY MAXX и др. се превърнаха в предпочитан избор на българския пазар. Впечатляват с отличен хранителен профил, перфектна разтворимост и бързи резултати. Да не забравяме и един от най-вкусните протеинови барове – 2 GOOD BAR, който според мнозина може да бъде считан за перфектният заместител на хранене.

Съвсем “пресни” са и няколко продукта на PVL. MUTANT WHEY е традиционният суроватъчен протеин, с 22 гр, белтъчини в доза, обилно количество БЦАА, като е наблегнато на изолата като основен източникMUTANT PRO е многокомпонентна протеинова матрица с 10 източника на белтъчини, добавени MCT и CLA, фибри за по-добро усвояване. Несравнимият вкус е уникалната черта на всички прахообразни продукти на PVL, които я отличават от останалите марки.
Новият MUTANT RAGE впечатлява със sвоя профил и двете най-доказали се предтренировъчни напомпващи съставки – ARGININE HCL и CITRULLINE MALATE. Допълнително усилващи ефекта на продукта са нано-микронизираният креатин, бета-аланин и мощем енерго-стимулиращ комплекс.
За хардкор феновете има MUTANT TEST – мощен продукт, който по максимално ефективен начин ще използва собствения потенциал на анболните хормони в организма за изграждането на чиста и плътна мускулатура.
Идва и нов протеинов бар – MUTANT PRO, с цели 25 грама протеин и наситен шоколадов вкус!!!
СИЛА БГ ТИЙМ.
Най-доброто от PVL Mutant
129
.
50
лв.
68
.
80
лв.
134
.
40
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"В последните няколко години СИЛА БГ безспорно се утвърди като НОМЕР ЕДНО магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари. Бързата и навременна реакция по обработка на поръчките ни спечели много приятели. С времето сайтът се развива и въведохме много подобрения, с които максимално да улесним покупката на продукти."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com