сила бг магазин
сила бг медия
»
»
НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

Наред с победата на Jay Cutler, вечерта на Олимпия 2010 ни донесе и годишните награди за най-добри хранителни добавки според анкетата на www.bodybuilding.com. Наред с някои утвърдени продукти, определено имаше изненади в доста от категориите.

 

               При Най-добър креатинов продукт, доминацията на Cellmass беше пресутановена с победата на Gaspari SizeOn Max Performance.

size_on_max

Двата най-популярни продукта на USP Labs – JACK3D и OXYELITE PRO обраха наградите в категориите Best Energy Supplement, Best Fat Loss, Best Pre-Workout (една от най-ценните награди с оглед жестоката конкуренция тук от топ продукти).

USPlabs_OxyELITE_4c7382447b4dfjack3d

               Като много голяма изненада може да бъде определена победата за Глутаминов продукт на годината, където спечели Optimum Glutamine 1000 caps, победа на продукт на капсули спрямо много такива на прах.

               Доминацията на ANIMAL линията при Ставновъзстановявващи добавки (Animal Flex) и мултивитамини (Animal Pak) продължи и тази година.

               В може би най-популярната категория Best Muscle Builder изненадата падна с победата на Gaspari SuperPump, нарушил многогодишната доминация на BSN No-Xplode.

Super_Pump_250

               Други интересни награди са Най-добър нов продукт (Optimum Hydro Whey), Най-добра добавка (Optimum Gold Standard), Най-добър продукт за възстановяване (поредна награда и затвърждаваща се доминация на Scivation Xtend), Най-добър гейнър (BSN True Mass), Най-добър азотен оксид (BSN No-Xplode).

truemasshydro_whey

               Колкото и субективни да изглеждат тези награди, все пак те служат като ориентир на всеки от нас при неговия избор за най-добри и качествени хранителни добавки.

 

 

.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Дано повече младежи прочетат статията и се образоват!!
Интересно

"Какво трябва да гледаме, когато си избираме протеинови барове? Съдържанието на белтъчини в една вафла да е около 30 грама (съвсем скоро на пазара ще има и барове с цели 50 грама протеин). Захарите да не са повече от 10-12 грама. В източниците на протеин на етикета Суроватъчният протеин (Whey Protein) да бъде изписан на първо място. По възможност да има добавени омега мастни киселини (omega-3, omega 3-6-9). Да има също така поне 4-5 грама фибри."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com