сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-яката добавка!

Най-яката добавка!

Безспорно употребата на хранителни добавки се е превърнала в мания при всички занимаващи се активно с фитнес и бодибилдинг. Без значение от възрастта, всеки търси онзи магически продукт, който ще даде видима разлика във физиката за кратък период от време. Възможно ли е това без употребата на забранените и вредни анаболни стероиди?


 
По-запознатите са наясно, че сериозните резултатите идват след употребата на продукти, които по един или друг начин, директно или индиректно, оказват влияние върху някои от хормоните в организма – тестостерон, растежен хормон, инсулино-растежен фактор, естроген, дихидротестостерон, нандролон. Идеята при употребата на подобни хард продукти е хем да се постигне ефект, сходен с този на стероидите, хем да не се оказва негативно влияние върху собственото производство на тези хормони от организма.

Науката за хранителните добавки се развива много стремглаво и вече на пазара има продукти, които максимално се доближават като ефект до стероидите, като същевременно са изчистени от каквито и да било възможности за странични ефекти. Основният акцент при тях е заложен най-вече върху плавното покачване на чиста и твърда мускулатура, която е много лесна за поддържане (за разлика от стероидите, където главният резултат е върху екстремното покачване на килограми, съпроводено със задръжка на вода и подпухнал вид).
 


Има и още един фактор, оказващ съществено значение. Употребата на такива хардкор продукти винаги трябва да бъде съпроводена и с приемането на традиционните добавки – протеин, креатин, глутамин, аминокиселини. Те осигуряват материала за растеж на организма, а хормоналните продукти вече се грижат за максималната чувствително на рецепторите и правилното навлизане на хранителните вещества в мускулните клетки за максимален растеж.


 

СИЛА БГ ТИЙМ.
Хранителни добавки за покачване на маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Диетата на пещерния човек не е точно диета, а начин на живот."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com