сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Нова формула на Opti-Men с повече витамин D

Нова формула на Opti-Men с повече витамин D

 
Opti-Men е една от най-популярните и изключително ефективни мулти-витаминни добавки на Optimum Nutrition, която компанията реши да преформулира през 2014. Оригиналната формула включва над 75 активни съставки в подкрепа на здравето и спортните постижения, разпределени в 4 патентовани бленда.
 
Освновната разлика е свързана с много по-голяма доза витамин D в размер на 1500 IU, около пет пъти повече в сравнение със старата формула. Що се отнася до другите активни съставки, за повечето промяната идва с понижаване на концентрацията: калций – 50 вместо 200 мг, магнезий - 80 мг, половината количество цинк също отпада, като цитратът е заместен от оксид, а манганът остава само 2 мг вместо 5 мг. 
 
 
Освен промени в минералния комплекс, Optimum Nutrition са направили и някои други подобрения във формулата на Opti-Men. Аминокиселинният комплекс, комбинация от верижно-разклонени аминокиселини BCAA, аргинин и глутамин, е увеличен с 200 мг, за да осигури още по-добри условия за интензивен мускулен растеж, развитие и въстановяване. За сметка на това, уникалнатаViri матрица с екзотични растителни и морски концентрати е понижена от 525 до 50 мг, а специалната Phyto смес с над 20 плодови и зеленчукови екстракти е орязана с около 140 мг. 
 
Очаква се новата формула скоро да бъде в търговската мрежа, а ние вече нямаме търпение да чуем и първите ревюта и коментари.
 
Препоръчани мултивитаминни добавки
22
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
51
.
80
лв.
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Първият в света хибриден фатбърнър! Хибриден заради съставките извлечени от природни източници специално селектирани или модифицирани в последствие в хибриди за още по-висока ефективност. С Ripped Freak изгаряте мазнини с 21% по бързо, отколкото с който и да е друг фатбърнър! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com