сила бг магазин
сила бг медия
»
»
НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР

НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР

Напоследък се наблюдава една интересна и доста силна тенденция на пазара на спортни суплементи. Производители, които традиционно залагат на разработката и предлагането на билкови, натурални и чисти от синтетика продукти, укрепващи общото здравословно състояние, в последно време насочват вниманието си към създаването на завършени спортни серии от добавки или дори отделни марки, които са предназначени специално за атлети, бодибилдъри и спортуващи за здраве хора. Предимството на подобни суплементи е, че тъй като производителите ревниво защитават имиджа и позициите си на създатели на чисти продукти, лишени от всякакви вредни и синтетични пълнители, спортните продукти, които създават са от най-високо качество и с изключително прецизни и пречистени формули. В този анализ ще ви запознаем с някои от най-ярките примери в това отношение.
 

По традиция марката Now насочва дейността си към разработката на най-разнообразни продукти, които имат за цел да подобрят общото здраве на човек или да помогнат в ситуации с определен здравословен проблем. Експертите на Now обаче обръщат поглед и към света на спорта, за да създадат отделна серия специално за активно спортуващи хора. Портфолиото на марката включва всичко необходимо за атлетите – аминокиселини, протеинови продуктикато Whey Protein Isolate, гейнъри за мускулна маса, добавки за енергия и издръжливост, суплементи за намаляване и регулиране на телесното тегло и изчистване на телесните мазнини като Energy.
 

Американската марка Haya Labs също предлага отделна серия от продукти, създадена ексклузивно за спортисти и хора с изявен интерес към спорта. С нея експертите от Haya Labs насочват усилията си към представянето на цяла линия от добавки, които осигуряват стабилна подкрепа в стремежа на всички спортуващи, като съдействат за подобряване на резултатите и помагат на спортуващите да поддържат красиво, атлетично и здраво тяло. Спортната линия на марката за момента включва 9 продукта като два от тях са Sports D-Aspartic Acid, който повишава нивата на тестостерон в тялото и засилва растежа на мускулната маса, и трите верижноразклонени аминокиселини Sports BCAA в перфектната пропорция 8:1:1.
 
 

Друг пример за развитието на тази нова тенденция на пазара на хранителни добавки в глобален мащаб е марката Natrol, която не обособява своите спортни продукти в отделна линия. Natrol въприемат следния подход – те лансират своите спортни продукти на пазара – например аминокиселинните добавки L-Carnitine и L-Arginine – наравно с продуктите за подобряване на здравето като витамини и минерали например. Същия пазарен модел за момента следва и компанията Solgar, която разработва пречистени от вредни пълнежи спортни продукти като Taurine и фетбърнъра Thermogenic Complex и ги предлага заедно със своите натурални и билкови суплементи за по-добро общо здравословно състояние.
 
 
СИЛА БГ Тийм!
ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ
42
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Новата ни услуга Price Match е част от амбицията на Сила БГ да Ви предлага най-добрите продукти на възможно най-добрите цени. В случай, че намерите търсен продукт на цена, по-ниска от нашата, изпратете ни доказателства за това и Ви гарантираме, че ще Ви продадем артикула на цена с 1 лв. под посочената от Вас! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com