сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новости от Muscletech!

Новости от Muscletech!

Muscletech май са решили да запазят най-доброто за накрая, защото още няма и помен от ъпгрейднатия Nitro-Tech или Cell-Tech. Третият суплемент, получил промени във формулата, е гейнъра Mass-Tech. Момчетата са се погрижили да ви осведомят за новото му съдържание, в което сега има и по 10 грама креатин монохидрат в доза.

Гейнърът не е от най-тежка категория: дозата съдържа 1000 калории, 63 грама протеин, 9 грама мазнини и уникалните 168 грама въглехидрати със само 8 грама захар! Тоест, промените са допълнителни 10 грама протеин, 13 грама въглехидрати, три пъти повече мазнини и двойно повече захари. Ако цената се задържи същата, ще получите повече от преди, като контейнерът от 2кг ще съдържа 3кг пудра.

Възможно е новият гейнър да се появи до дни.  

Новият Muscletech Mass-Tech

Сила БГ Тийм
Топ продукти на Muscletech
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Вече имаме отговора на въпроса как да се възползваме от стволовите клети и да извлечем максимална полза от тях в борбата за мускулна маса. Много важно е да се отбележи, че ако се впуснете в това приключение е необходимо да бъдете в абсолютно физическо здраве, тъй като само тогава вашите стволови клетки ще се насочат към мускулатурата, вместо да се ангажират с регенерирането на увредени в следствие на заболяване или наранявания тъкани и системи."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com