сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Nutrex пуснаха Glutamine Drive

Nutrex пуснаха Glutamine Drive

 
Nutrex заявиха своя интерес и желание за развитие на нови индивидуални формули с появата на Creatine Drive и BCAA Drive, а след това и с преименувания Amino Drive. Още тогава се появиха слухове за бъдещите планове и нови продукти на марката. Начело на списъка с водещи съставки към момента са CLA, карнитин и глутамин, а след като Nutrex вече пуснаха в продажба Lipo-6 CLA и Lipo-6 Carnitine, част от Basix Series, беше само въпрос на време да лансират и глутаминова формула. Тази нова добавка се казва Glutamine Drive и пристига под шапката на Black Series. Glutamine Drive съдържа 5 грама L-глутамин и за разлика от другите Drive продукти, той се предлага в три различни разфасовки: 150 грама, достатъчни за 30 дози, 300 гр/60 дози и 1кг/200 дози. Всички варианти се предлагат неовкусени.
 
Преди известно време, Nutrex пуснаха на пазара още един нов продукт – пред-тренировъчната формула Hemo Rage Black. Към момента,  енергийния концентрат се предлага в общо пет вкуса, боровинки, лимонада, пъпеш, портокал и пънч. Менюто е допълнено от Turbo Shot версия на Hemo Rage Black с вкус на ябълка. 

                     
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Ако имате затруднения в постигането и задържането на ерекция, потърсете помощ. Недейте да страдате в мълчание – какт толкова много мъже по света. Също така не крийте състоянието си от вашия партньор. Много мъже правят тази грешка и най-често резултата е, че партньорката решава, че вече не привлича физически мъжа до себе си или „той не ме обича вече”."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com