сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Очаквайте "Complete Whey" от Scivation!

Очаквайте "Complete Whey" от Scivation!

Няма основателна причина да се пази повече в тайна! Scivation скоро ще излезе на пазара с пълният завършек на протеините – „Complete Whey”

Scivation "Complete Whey" е пълноценен заместител на хранене. Той премина дълъг преход от тестове в продължение на една година, за да се осигури прецизна комбинация от високо и ниско молекулно тегло протеинови фракции.

Нашето мнение е, че "Complete Whey" определено се различава от стандартните суроватки, но според нас не може да предложи нищо ново спрямо две доказани вече матрични протеинови пудри. Подобна комбинация се наблюдава в продуктите BSN Syntha-6 и Gaspari MyoFusion.
 
Суроватъчният протеин “Complete Whey” на Scivation не е нещо съвършено ново, но представлява първокачествен протеин, който няма нужда от реклама. Очаквайте го скоро! 

 "Complete Whey" осигурява 50% от общите калорийни източници на суроватъчен протеин и едва 20% от общите калории са въглехидрати (от които - само 2 гр захари).

Протеинът е и ценен източник на есенциални мастни киселини. Научно установеното съотношение 1:1 на Омега-3 с Омега-6 и EPA-DHA създава предпоставка за ценно съдържание на незаменими нутриенти.
 
Продуктът подобрява обмяната на веществата, благодарение на добавения аминокиселинен профил, омега мастни киселини и други кофактори като антиоксидантите. Ето това прави "Complete Whey" най-напредналата технология, осигуряваща висока доза  хранителни вещества.

Сила БГ Тийм
Най-добрите протеини в СИЛА БГ
82
.
00
лв.
97
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"От 1969г. насам силимаринът е доказан като мощно защитно средство срещу тежките метали, пестициди, органофосфати и други замърсители, които навлизат през кожата и се отлагат в черния дроб с години, причинявайки бавни щети на органа. Известен е и случаят от 1981г. с д-р Вогел от Мюнхенския университет, лекуващ пациенти, погълнали мухоморка. При прогнози за 30-40% смъртност ежедневното инжектиране на силимарин довежда този процент до 0."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com