сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Официалната страница на Monster IntraPower е онлайн

Официалната страница на Monster IntraPower е онлайн

 
Един от най-добрите продукти, които изплуваха на повърхноста по време на Olympia Expo 2013 беше Intrapower от линията Monster Series на Cytosport. Към момента, продуктовата линия включва няколко формули: Monster Pump, Monster Amino, Monster Multi, Monster Milk, Monster Protein и Monster Mass.

За новият Monster Intrapower се говореше от доста време, но почти никой нямаше представа как ще изглежда. Най-накрая, феновете успяха да хвърлят един поглед върху сребърната опаковка по време на състезанието. Cytosport потвърдиха съществуването на новата формула и обещаха,че тя ще бъде на пазара още през октомври. Освен това, по време на експото, марката разкри и някои детайли от етикета на Intrapower. 
 
Накратко, формулата включва около девет съставки с различни свойства, като акцентира върху 1,4 гр левцин, 500 мг цитрулин и 80 мг кофеин. Що се отнася до останалите съставки, можеш да разгледаш целия етикет и съдържание тук:
 
  
 
Monster IntraPower вече има официална страница в сайта на Cytosport, както и специална телефонна линия за клиенти. Освен информация за съдържанието, новият информационен раздел на IntraPower съдържа допълнителна информация. Акцентите, които Cytosport подчертвата са свързани с това, че продуктът не съдържа глутен, разработен е с естествени овкусители и притежава NSF сертификат. Страницата ни дава информация за трите вкуса, в които се предлага Monster IntraPower: портокал, тропически плодове и нар. Все още не знаем точната дата на пускане на продукта, но Cytosport заявиха, че той съвсем ското той ще бъде достъпен в най-големите американски магазини.

 
Виж останалите продукти от Monster Series на Cytosport:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Резултатите от изследването, публикувано в списание PLoS ONE показаха, че докато мускулните нива при гризачи на хмелова диета почти не паднали, при мишките, които не получавали флавоноида 8-PN в храната си е установен 10% спад в мускулите за периода на проучването."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com