сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ

 
СИЛА БГ продава само качествени сертифицирани добавки с ясен произход
 
СИЛА БГ категорично заявява по повод на статии публикувани през последните дни, че никога и по никакъв повод не е била обект на проверка от следствените органи.
 
Всички наши продукти са с гарантирано качество, преминали са необходимите проверки от държавните органи и тези, които са произведени извън България притежават всички сертификати.
 
Наблюдаваме през последните седмици опити да бъдем дискредитирани със слухове и неверни публикации от определени хора и медии и искаме да потвърдим, че всички необходими документи, които се отнасят до качеството и произхода на нашите продукти са на разположение на всеки, който се поинтересува от тях.
 
За последните 9 години нашата компания е символ на почтена, прозрачна и етична политика спрямо своите потребители. Предлагаме стоки с високо качество, имаме десетки хиляди признателни клиенти и плащаме точно до стотинка всички възможни данъци и други такси към държавата. Сред нашите благодарни клиенти са стотици известни на цяла България спортисти, представители на шoу бизнеса, на медиите и на творческите среди. През следващите няколко седмици те също ще споделят своето мнение публично и откровено за ефекта от нашите висококачествени хранителни добавки, ще събеседват с другите ни клиенти и така ще подпомогнат необоснованите атаки, на които сме подложени.
 
СИЛА БГ още веднъж заявавя, че е честна и почтена компания, атакувана с непозволени средства и недоказани измислени твърдения. СИЛА БГ заявява, че незабавно ще се обърне към правораздавателните органи в Република България и ще търси правата си с всички възможни законови средства.
 
От мениджмънта на СИЛА БГ
 
 
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2017-04-07 | 10:06:59
Светла Петрова
Сега прочетох материала. Ми може ли такова нещо да пишат такива глупости, които и да са писачите. Във вашия магазин има почти всичко с качество на ниво. Много е удобен и онлайн мазазинът за такива като мен, които живеят в провинцията. Кой електронен магазин дава такива големи отстъпки, златна карта, супер партньори, бонус точки...? Много съм доволна от Вашето обслужване, качество и цени на продуктите! Продължавайте в същия дух! Няма да вярваме на такива писания, я!!!
2016-09-24 | 18:47:42
TVD
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват успехите на вашата фирма. Интересно е как жълтият сайт bli**.bg от изведнъж започнаха да бълват всяка седмица "жълти новини" с цел да Ви осквернят. Интересно е и също , как извежнъж точно този сайт започнаха да публикуват информация за вас , както и някакви си потребители , които сами са си правили проверки .. Горе главата и успехи Ви пожелавам , приятели !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"В днешното общество точно това, което може да ни помогне се представя като опасно или безполезно. За да бъдем пълноценни консуматори трябва да консумираме всеки боклук на пазара, а здравната система е безполезна ако сме здрави. Днес третираме витамините, като сходни с лекарствата и ги регулираме с дневни или препоръчителни дози. Може би дори ги класираме, като нещо опасно, защото лекарствата са точно такива в повечето случаи."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com