сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ

 
СИЛА БГ продава само качествени сертифицирани добавки с ясен произход
 
СИЛА БГ категорично заявява по повод на статии публикувани през последните дни, че никога и по никакъв повод не е била обект на проверка от следствените органи.
 
Всички наши продукти са с гарантирано качество, преминали са необходимите проверки от държавните органи и тези, които са произведени извън България притежават всички сертификати.
 
Наблюдаваме през последните седмици опити да бъдем дискредитирани със слухове и неверни публикации от определени хора и медии и искаме да потвърдим, че всички необходими документи, които се отнасят до качеството и произхода на нашите продукти са на разположение на всеки, който се поинтересува от тях.
 
За последните 9 години нашата компания е символ на почтена, прозрачна и етична политика спрямо своите потребители. Предлагаме стоки с високо качество, имаме десетки хиляди признателни клиенти и плащаме точно до стотинка всички възможни данъци и други такси към държавата. Сред нашите благодарни клиенти са стотици известни на цяла България спортисти, представители на шoу бизнеса, на медиите и на творческите среди. През следващите няколко седмици те също ще споделят своето мнение публично и откровено за ефекта от нашите висококачествени хранителни добавки, ще събеседват с другите ни клиенти и така ще подпомогнат необоснованите атаки, на които сме подложени.
 
СИЛА БГ още веднъж заявавя, че е честна и почтена компания, атакувана с непозволени средства и недоказани измислени твърдения. СИЛА БГ заявява, че незабавно ще се обърне към правораздавателните органи в Република България и ще търси правата си с всички възможни законови средства.
 
От мениджмънта на СИЛА БГ
 
 
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-09-24 | 18:47:42
TVD
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват успехите на вашата фирма. Интересно е как жълтият сайт bli**.bg от изведнъж започнаха да бълват всяка седмица "жълти новини" с цел да Ви осквернят. Интересно е и също , как извежнъж точно този сайт започнаха да публикуват информация за вас , както и някакви си потребители , които сами са си правили проверки .. Горе главата и успехи Ви пожелавам , приятели !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Вярно е, че и трите компании предлагат сходни продукти с близък състав и присъствието на шампиона е разделено поравно между всеки един от тях, но след като и трите марки предлагат качество, какво значение има това?"

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com