сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Оформяне на тялото с Body Sculpting™ тренировка!

Оформяне на тялото с Body Sculpting™ тренировка!


Body Sculpting™ е специфичен вид тренировъчна програма, която включва тежести или използва собственото тегло, за да създаде напрежение върху мускулите с цел да ги тонизира и оформи. Тази фитнес програма ще ти помогне да постигнеш желаната фигура и да намалиш телесното тегло. Редовните упражнения имат много ползи както за мъжете, така и за жените, включително увеличаване на чистата мускулна маса, повишаване на силата и укрепване на костите и ставите. Упражненията, включени в програмата, ускоряват обмяната на веществата, като по този начин съдействат за изгаряне на повече калории.
 


 
Ползите от Body Sculpting™:
 
 
 • Оформя и тонизира мускулите
 • Увеличава мускулната сила 
 • Подобрява кръвообращението
 • Подпомага сърцето 
 • Укрепва сухожилията и ставите 
 • Стимулира изгарянето на мазнини
 • Забавя процесите на стареене
 • Подобрява самочувствието 
 • Подобрява психическото здраве
 • Увеличава гъвкавостъа 
 • Повишава енергията в тялото


           
 

Основната цел на Body Sculpting™ е да подобри тонуса на мускулите в специфични области на тялото. Тази фитнес програма обединява няколко основни вида упражнения, в зависимост от частите на тялото, които искаш да моделираш. Една типична тренировка може да включва танцови движения, стречинг упражнения и силова тренировка.
 
 
Първият основен компонент на Body Sculpting™ е силовата тренировка. Тук можеш да включиш всякакви допълнителни уреди, като свободни тежести, степ платформа, ленти, топки и гири, за да създадеш напрежение в конкретни области на тялото. 
 
Танцовите стъпки са един от най-приятните начини да тренираш и да изградиш рутина в тренировките. Въпреки, че повечето хора смятат, че танците оформят главно краката, бедрата и задните части, факт е, че те оказват положително влияние и върху останалите части на тялото. Танцът активира цялото тяло и осигурява отлична тренировка за сърцето, мускулите на ръцете, гърдите и стомашните мускули. 

 
Стречинг упражненията са друго, много ефективно средство за тонизиране на мускулите и оформяне на тялото. Body Sculpting™ често включват разтягане, което от своя страна съдейства за по-голяма лекота на движение и повишава тонуса на мускулите.

 
Типичните Body Sculpting™ упражнения включват лежанка, всякакви разновидности на коремни преси, лицеви опори, разменни преси, клекове, тяга и др.


 
Body Sculpting™ е подходяща програма за хора от всички фитнес нива - напреднали и начинаещи. Това, което я отличава от други кардио тренировки е минималното натоварване върху ставите. Основно предимство е факта, че с Body Sculpting™ резултатите идват до 3 пъти по-бързо, благодарение на напрежението, което тежестите оказват върху мускулите. Освен това, тази програма подобрява сърдечната и белодробната дейност и намалява риска от остеопороза.
 
 
 
 
.
Топ продукти за силова тренировка
75
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Дано повече младежи прочетат статията и се образоват!!
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com