сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Optimum Nutrition с нов амино коктейл

Optimum Nutrition с нов амино коктейл

 
Наскоро се появи нова добавка от Optimum Nutrition, но както се оказва, тя не е съвсем нова. Името на продукта е Performance Energy, а опаковката изцяло следва визията на добре познатите Performance Whey и Whey Isolate, едни от топ продуктите на компанията. Основната причина, да не разглеждаме Performance Energy като нов продукт е, че формулата му е почти идентична с тази на известния амино коктейл AmiN.O. Energy. Това ни навежда на мисълта, че става въпрос не толкова за нова добавка, а по-скоро за замяна на старата с подобрена версия. От Optimum Nutrition още не са пуснали подробна информация за Performance Energy, но на база на данните, с които разполагаме, можем да направим сравнение с настоящият AmiN.O. Energy. Вече знаем, че и двете формули се базират на 5 гр аминокиселинен комплекс, но за разлика от AmiN.O. Energy, която обединява действието на 14 аминокиселини, новата добавка включва 13. Съставките, което отпадат от етикета на Performance Energy са аргинин и глутамин, а за сметка на тях, формулата е обогатена с CarnoSyn® бета аланин. В сравнение с енергийния комплекс на AmiN.O. Energy, който съдържа екстракти от зелен чай и зелено кафе, Performance Energy залага единствено на 100 мг кофеин. 
 
 
Извън съдържанието на сравнително новата добавка, разлика има и в опаковката, като Performance Energy идва с още 10 дози отгоре или общо 40. Optimum Nutrition стартират с един вкус - плодов пунш, който вече е наличен в най-големите американски магазини.


Целият етикет на Performance Energy можеш да рзгледаш тук: 
Препоръчани аминокиселини
52
.
00
лв.
42
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Какво трябва да гледаме, когато си избираме протеинови барове? Съдържанието на белтъчини в една вафла да е около 30 грама (съвсем скоро на пазара ще има и барове с цели 50 грама протеин). Захарите да не са повече от 10-12 грама. В източниците на протеин на етикета Суроватъчният протеин (Whey Protein) да бъде изписан на първо място. По възможност да има добавени омега мастни киселини (omega-3, omega 3-6-9). Да има също така поне 4-5 грама фибри."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com