сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Основната съставка в мистериозния Clear Muscle е потвърдена

Основната съставка в мистериозния Clear Muscle е потвърдена

 
Още преди да чуем новината за Essential Series, вниманието ни беше насочено към друг продукт на гигантите MuscleTech. Става въпрос за формулата, която ни обещава чиста мускулна маса и носи името Clear Muscle. След появата на заглавието и заявката за ненадминати резултати, от марката запазиха мълчание, което сме готови да нарушим. Вече разполагаме с повече детайли около етикета на Clear Muscle и сме готови да ги споделим с вас.
 
 
Основната активна съставка в новата формула е BetaTOR HMB свободна киселина, около 1 гр в доза. Както знаем, HMB е метаболит на аминокиселината левцин, която има изключително важна роля за растежа и възстановяването на мускулната тъкан. BetaTOR е свободна форма на HMB с подобрено, изключително бързо усвояване. Тя има свойства да увеличи силата и издръжливостта, да стимулира протеиновия синтез в тялото и да подпомогне изграждането на чиста мускулна маса за по-кратък срок от време. Освен това, BetaTOR HMB ускорява възстановяването на мускулната тъкан след високо физическо натоварване.
 
 
За сега нямаме информация за останалите съставки във формулата на Clear Muscle. Разполагаме единствено с обещанията на MuscleTech и чакаме продуктът да се появи на пазара, за да получим и първите коментари на потребители. Това, което знаме със сигурност е, че добавката ще се предлага в опаковка от 168 течни капсули, достатъчни за период от 4 седмици и дневен прием от 6 капсули.
 
 
Топ продукти за изграждане на мускулна маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
36
.
00
лв.
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Новата версия на предтренировъчният детонатор, от който започна всичко, се очертава като легендарен суплемент. USP Labs са се вслушали в желанията на бодибилдърите. Както споменават и близнаците, Jack3d е по-добър без бета-аланина."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com