сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Пазарувай, играй, спечели Samsung Galaxy S5!

Пазарувай, играй, спечели Samsung Galaxy S5!

 

Готов ли си за новото празнично предизвикателство на СИЛА БГ? Само при нас имаш възможност да пестиш пари и да печелиш награди, докато пазаруваш!
 
Наред с новата ВЕЛИКДЕНСКА ХИПЕР ПРОМОЦИЯ, екипът на СИЛА БГ ти дава шанс да спечелиш още по-яки и 100% уникални награди: 
 
1. Мобилен телефон SAMSUNG GALAXY S5 – премиерата в България се състоя преди броени дни, а съвсем скоро може да се озове точно в твоя джоб!
 
2. Хранителни добавки на стойност 500 лева, за да се заредиш с любимите си продукти и да вземеш максимума от всяка тренировка!
 
3. Едногодишен абонамент за фитнес, за да поддържат отлична форма и да постигнеш целите си!


 
 
Как можеш да се включиш в играта?
 
Лесно е! За всяка поръчка на продукти от марките AMIX, MEX, BULK POWDERS, PRIMAFORCE, HAYA LABS, SCHIEK, VITARGO, VEMOHERB, HAYABUSA на стойност минимум 100 лв., ти получаваш по един промо талон с код за участие в томболата за Samsung Galaxy S5!
 
Няма ограничение за броя поръчки и броя спечелени талони в рамките на играта. Колкото повече поръчки направиш, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш!
 
А докато пазаруваш, не забравяй да разгледаш новите ни Великденски промоции:
 
 
 

            

 MEX American Standard Whey /                                  Amix Deonatrol /
   Haya Labs Basic Adult Multi                               Haya Labs Acai Extra
ct
  
 
 
 

Промоцията е валидна до 29 май 2014 г. 
Печелившите ще бъдат уведомени чрез имейл, а имената им ще бъдат обявени в страницата на SILABG.COM във Facebook, както и в MEDIA.SILABG.COM.
 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
9
.
00
лв.
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Сайтът Muscular Development потвърди, че Джей Кътлър е подписал договор с BPI. Четирикратният мистър Олимпия ще бъде лице и на EXT и Image Sports. Това би следвало да означава, че шампионът е скъсал с Alpha Helix, но комбинацията Джей-BPI има потенциал да стане достойна конкуренция на Muscletech. Разбира се, привличането на Джей е обвързано и с пускането на нови продукти на пазара, като появата им се очаква догодина. Очакваме още информация по случая."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com