сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Подобрена формула на Super Freak през 2014

Подобрена формула на Super Freak през 2014

Въпреки, че през цялата 2013 г не чухме почти никакви новини от PHARMA FREAK, компанията планира да вдихне малко щум през следващите няколко месеца. От фирмата потвърдиха появата на нови и подобрени пред-тренировъчни формули. Създателите на Ripped Freak официално заявиха, че подготвят обновена версия на своята енергизираща добавка Super Freak. До момента този продукт беше на разположение само в определени области извън САЩ.

Оказва се, че PHARMA FREAK не само готвят промени в пред-тренировъчната формула, но имат намерения да достигнат ново ниво в тази категория и да изненадат конкуренцията. Освен това, PHARMA FREAK възнамеряват да разширят аудиторията на Super Freak, като разпространят продукта по целия свят, включително САЩ и Канада.

Към момента не разполагаме с никаква информация за съдържанието, размера, разфасовката и етикета на предстоящия продукт. Очакваме модернизираният Super Freak да бъде официално на пазара някъде през февруари следващата година.


 
.
Топ пред-тренировъчни продукти
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Дано повече младежи прочетат статията и се образоват!!
Интересно

"В тази статия ще ви покажем как да си приготвите протеинов десерт богат на фибри и Омега мастни киселини, който да хапнете на работа, след тренировка или просто като един „meal replacement“ по време на натовареното ви ежедневие."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com