сила бг магазин
сила бг медия
»
»
По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер

По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер

Всеки иска да има големи ръце и често дори има правилната програма. Въпросът е как да се раздели тя – да се тренират бицепсите и трицепсите поотделно или заедно.

„Преди опитах бицепсите с гърба и трицепсите с гърдите, но поне при мен този сплит не работи. Усещам, че просто не правя добра тренировка, защото тя става твърде дълга. Затова сега ще ви предложа моето решение: тренирам ги заедно в един ден по три различни начина, които сменям всяка седмица според това как ги усещам. Любимата ми програма е бицепсите да са първи, а трицепсите втори - така наблягам на бицепса. Втората тренировка е обратна - първо трицепсите, после бицепсите и ако трицепсите ви изостават, наблегнете на нея повече. В третата програма редувам упражнение за бицепс с упражнение за трицепс. Тя също много ми харесва, тъй като тук помпането в ръцете е най-добро.“


Топ продукти за мощна тренировка
59
.
00
лв.
92
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-19 | 01:01:01
Anarxiq
Нали знаете, че не във фитнеса се правят мусколите, а извън него ;)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Акнето най-често започва през пубертета, когато се повишава рязко отделянето на андрогени (мъжки полови хормони). Те стимулират производството на кератин (вид белтък) и себум (секрет от мастните жлези). Ако себумът се отделя по-бурзо, отколкото може да премине през порите, появява се пъпка. Излишната мазнина прави порите лепкави и създава предпоставки за задържането на бактерии в тях. Образуват се черни точки, в които себумът се свързва с кожните пигменти и запушва порите."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com