сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Получихме изследвания на два продукта от Haya Labs

Получихме изследвания на два продукта от Haya Labs

СИЛА БГ изиска от производителя Haya Labs да осъществи проверка и анализ в TLR International - независима акредитирана европейска лаборатория – TLR, в клона им в Холандя - http://www.tlr.nl/

В изследванията от TLR се вижда, че референтните стойности на акивното вещество в продукта Acetyl L-Carnitine е повече. Допустимото отклонение е между 7.9% и 8%, като разликата идва от това, че формата Ацетил Л-Карнитин се ацетилизира  от Л-Карнитин и заради това се получава известно отклонение.

HAYA LABS ACETYL L-CARNITINE:


https://en.wikipedia.org/wiki/Acetylcarnitine
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/acetylcarnitine

HAYA LABS L-CARNITINE:

Продуктът L-Carnitine има  217 милиграма активно количество от 250, като тези 217 милиграма са Л-карнитин, а останалите 33 е ябълчена киселина. От лабораторията, тъй като изчисляват само количеството Л-карнитин, а за да се достигне формата Л-Карнитин Л-Тартрат трябва да се съединят молекули на Л-Карнитин и ябълчена киселина.

http://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB5141230.htm


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Причините за депресията не са напълно ясни, но вероятно са многобройни и разнообразни. Тя може да бъде отключена от напрежение, стрес, травмиращо събитие, нарушение на химичното равновесие в мозъка, заболяване на щитовидната жлеза, разстроено храносмилане, главоболие, недостиг на хранителни съставки, неподходящ хранителен режим, употреба на захар, мононуклеоза, недосиг на движение, ендометриоза, каквото и да е физическо заболяване или алергия. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com