сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Преодолейте застоя с хардкор продукти

Преодолейте застоя с хардкор продукти

image002_17122010

Mного от нас в тренировките си стигаме до един етап, в който прогресът става все по-труден, а при някои и невъзможен. Опитваме се да го преодолеем с традиционните хранителни добавки (като протеин, витамини, предтренировъчни напомпващи продукти, креатинови матрици), но резултатите не винаги са задоволителни.


Истинската и видима промяна във физиката може да се забележи само и единствено ако се използват добавки, които по един или друг начин оказват влияние върху хормоните в организма. И тук говорим за хормоните, свързани пряко с изграждането на мускулна маса и изгарянето на мазнини тестостерон, HGH (растежен хормон), IGF-1 (инсулино-растежен фактор), естроген, кортизол.

Така популярните продукти на базата на екстракт от Трибулус дълги години заблуждаваха, че имат някакъв ефект, но на практика единственият резултат от тях е по-голяма сексуална възбуда.image008_17122010

Тенденцията при най-новите хардкор продукти е максимално да се активират андрогенните рецептори по мускулните клетки – процес, който несъмнено води до увеличаване на обемите и чистата мускулна маса. Именно тук идва сериозната разлика между добавките и стероидите. Стероидите активират тези рецептори, засилват белтъчния синтез, а оттук и по-голямото усвояване на протеини от организма и по-бърз и видим растеж. За съжаление стероидите си имат своите неприятни странични ефекти.

image010_17122010

Целта на вече споменатите хардкор добавки е да се вземат всички положителни ефекти на стероидите, без техните негативни такива. Възможно ли е това? ДА, макар и не в пълна степен относнот резултатите, но със сигурност разликата при употребата на такива продукти спрямо конвенционалните добавки е  отчетлива.

Все пак този тип суплементи не са предназначени за всеки и не случайно още в началото на темата сме уточнили, че до тяхната употреба се стига само, когато има някакъв период на застой в развитието на мускулатурата.
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-12-20 | 01:01:01
georgi
a cenite? imat li stranichni efekti?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"DHEA може да помогне в предотвратяване на повишаването на телесните мазнини. Той винаги има такъв ефект върху животните - и то доста голям. Докато изследването при млади мъже показва, че ежедневни дози от 1600 милиграма DHEA значително намалява нивата на телесни мазнини, макар последвалите проучвания да не успяват да потвърдят това откритие."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com