сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Преодолейте застоя с хардкор продукти

Преодолейте застоя с хардкор продукти

image002_17122010

Mного от нас в тренировките си стигаме до един етап, в който прогресът става все по-труден, а при някои и невъзможен. Опитваме се да го преодолеем с традиционните хранителни добавки (като протеин, витамини, предтренировъчни напомпващи продукти, креатинови матрици), но резултатите не винаги са задоволителни.


Истинската и видима промяна във физиката може да се забележи само и единствено ако се използват добавки, които по един или друг начин оказват влияние върху хормоните в организма. И тук говорим за хормоните, свързани пряко с изграждането на мускулна маса и изгарянето на мазнини тестостерон, HGH (растежен хормон), IGF-1 (инсулино-растежен фактор), естроген, кортизол.

Така популярните продукти на базата на екстракт от Трибулус дълги години заблуждаваха, че имат някакъв ефект, но на практика единственият резултат от тях е по-голяма сексуална възбуда.image008_17122010

Тенденцията при най-новите хардкор продукти е максимално да се активират андрогенните рецептори по мускулните клетки – процес, който несъмнено води до увеличаване на обемите и чистата мускулна маса. Именно тук идва сериозната разлика между добавките и стероидите. Стероидите активират тези рецептори, засилват белтъчния синтез, а оттук и по-голямото усвояване на протеини от организма и по-бърз и видим растеж. За съжаление стероидите си имат своите неприятни странични ефекти.

image010_17122010

Целта на вече споменатите хардкор добавки е да се вземат всички положителни ефекти на стероидите, без техните негативни такива. Възможно ли е това? ДА, макар и не в пълна степен относнот резултатите, но със сигурност разликата при употребата на такива продукти спрямо конвенционалните добавки е  отчетлива.

Все пак този тип суплементи не са предназначени за всеки и не случайно още в началото на темата сме уточнили, че до тяхната употреба се стига само, когато има някакъв период на застой в развитието на мускулатурата.
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-12-20 | 01:01:01
georgi
a cenite? imat li stranichni efekti?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Много често са ни задавили въпроса за добавка за концентрация, успокояване на съзнанието, повишен тонус, засилване на мисловната дейност. Именно тук е ролята на другите 2 нови продукта на Primaforce – CHOLINE CITRATE и PEA (PHENYLETHYLAMINE)."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com