сила бг магазин
сила бг медия
»
»
PRIMAFORCE И ANABOLIC XTREME НАЙ-ТЪРСЕНИ ПРЕЗ ПРОМОЦИЯТА

PRIMAFORCE И ANABOLIC XTREME НАЙ-ТЪРСЕНИ ПРЕЗ ПРОМОЦИЯТА

В разгара на месец април и Великденската промоция продажбите на СИЛА БГ определено очертаха някои ясни фаворити сред предпочитаните добавки. Ние взехме това в предвид и запълнихме някои поизчерпали се продукти с нови бройки. Най-търсеният  аргининов продукт  - PRIMAFORCE  AAKG на прах, достатъчен за цели 50 дни отново се завръща след известно отсъствие.
PRIMAFORCE ZMA определено е фаворитът в тази категория продукти, достатъчен за цели 2 месеца употреба и с доказан ефект.
Най-популярният енергетик и оптимизатор на метаболизма – 1,3 DIMETHYLAMYLAMINE (който неизменно присъства в топ продуктите да намаляване на тегло) отново може да бъде закупен от СИЛА БГ.
За краткото време откакто е на пазара ALCAR (ацетил л-карнитин) се превърна в най-предпочитаният такъв тип продукт  - най-вече с атрактивната и без аналог цена за 250 грама разфасовка.Глутамините на PRIMAFORCE  от 400 грама и 1 кг отдавна са най-купуваните глутаминови продукти. Заслужава да се спомене също така и завръщането на други любими продукти та PRIMAFORCE  - BCAA, L-LEUCINE, IDEBENONE, 5-HTP, ELASTAMINE. Когато говорим за хардкор, без значение дали става въпрос за видимо увеличаване на чистата мускулна маса или екстремно изгаряне на подкожните мазнини, една марка е фаворит – ANABOLIC XTREME. Нейните MASS FX и HARD FX са най-силните хранителни добавки, доближаващи се като ефект до стероидите, без каквито и да било странични ефекти.
STIMULANT X – този продукт определено изпреварва в пъти като продажби всички други добавки от каталога на СИЛА БГ за месец април. Новата формула 1-METIQ  безспорно го превърна в най-ефективният помощник в борбата с излишните килограми, а цената без аналог от 63.75 лв., както и времевия интервал на ползване ( 42 дни ) определено го фаворизира при избора на клиентите.

                                                                                                                           СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"DHEA може да помогне в предотвратяване на повишаването на телесните мазнини. Той винаги има такъв ефект върху животните - и то доста голям. Докато изследването при млади мъже показва, че ежедневни дози от 1600 милиграма DHEA значително намалява нивата на телесни мазнини, макар последвалите проучвания да не успяват да потвърдят това откритие."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com