сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Приоритeтни суплементи

Приоритeтни суплементи

Тренирате активно, храните се по план и искате да приемате хранителни добавки, които да подпомогнат прогреса ви. Ако се лутате измежду морето от най-различни марки и продукти (протеини, аминокиселини, креатин, фет бърнери) ние от Сила БГ  ще ви помогнем да направите своя избор като ви представим добавките, степенувани по важност.

Приоритет  1 - Протеин

image002_16122010

Качественият източник на протеин е задължителен за изграждане на мускули, както и за запазване на мускулната маса, когато сте на диета за изгаряне на мазнини. Дори и да тренирате здраво в залата, без градивен материал (протеин) няма да имате резултат. Суроватъчният протеин е задължителен за прием след ставане от сън и веднага след тренировка.

Казеинът (млечният протеин) е удачен за прием преди лягане с цел бавно освобождаване на аминокиселини през цялата нощ. Така тялото ви не изпада в катаболно състояние (продължителен период без храна) и е в непрестанно анаболно (изграждащо) състояние.

Протеиновите барчета са удобен заместител на хранене през целия ден.

Приоритет 2 - Качествени мултивитамини и минерали

image004_16122010

Ако спортувате активно витамините и минералите, които приемате с твърдата храна (месо, плодове, зеленчуци) няма да са достатъчни на вашето тяло да се възстановява от тренировките. Нуждата от витамини и минерали на един активно занимаващ се със спорт човек са в пъти по-големи от тези на хората, които нямат физически натоварвания. Тогава на помощ идват витамините и минералите на таблетки, които са силно дозирани и предназначени за спортисти.

Приоритет 3 - Креатин

image006_16122010

След протеина, креатинът е Кралят на мускулно изграждащите добавки. Приет отвън той се разгражда в тялото до АТФ-аденозин трифосфат. При анаеробни натоварвания (каквито са фитнес тренировките) това е  първото място откъдето тялото черпи енергия - това е „горивото” за мускулна работа. Креатинът ви позволява да тренирате по-здраво, по-продължително и с повече сила и енергия. Помага и за по-голямото напомпване по време на тренировка, което от своя страна позволява на повече хранителни вещества да се насочат към мускулната група, която натоварвате.

Приоритет 4 - Азотен Бустер

image008_16122010

Aзотните бустери са невероятно популярни и това е така, защото те помагат да се справите с умората, да сте по-концентрирани и с повече енергия по време на тренировка. Когато приемете такъв предтренировъчен продукт, можете да тренирате здраво без значение колко натоварен е бил вашият ден - нещо много важно в динамичното ежедневие.

Наличието на аминокиселината аргинин в азотните бустери позволява невероятно мускулно напомпване.

Приоритет 5 - Рибено масло

image010_16122010

Приемът на Рибено масло има много ползи за здравето, включващи подхранване на ставите и лекуване на болките в тях, въпреки ежедневните натоварвания. Подобряване на сърдечната функция и намаляване на лошият холестерол, регулиране на кръвното налягане.

Сила БГ Тийм

.
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"В края на 70-те години Блеър отворил офис срещу Universal Studios и се съсредоточил върху задоволяването на нуждите от хранителни добавки на киното, телевизионните водещи и бизнесмените. Един от най-известните му клиенти бил Боби Ригс, който в етап от подготовката си приемал по над 400 капсули на ден от продуктите на Блеър. Други известни по това време личности, които спазвали режима на Блеър били Лорънс Уелк, Робърт Къмингс, Клин Уокър и много други. "

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com