сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Протеинов бар с истински шоколадов вкус

Протеинов бар с истински шоколадов вкус

 
През изминлата година, MuscleMeds се фокусираха върху емблематичната серия Carnivor. Компанията представи Raging Bull, Carnivor протеинови барове, както и четири нови вкуса на Carnivor протеин на прах. С интерес следим мненията на хора, тествали кофеиновия Raging Bull, но днес решихме да обърнем малко повече внимание на супер вкусните Carnivor барове. В повечето случаи, критерият за наистина добър протеинов бар се свежда до това колко плътен и приятен е вкусът му. В това отношение, мекият, изпечен десерт на MuscleMeds определено има какво да предложи.


 
Carnivor Bar се предлага в два варианта - бисквитки и сметана и шоколад с фъстъчено масло. Нека обърнем внимание на първият. Бисквитките и сметаната са скрити в най-горния слой на високопротеиновият бар, покрити с деликатна шоколадова обвивка. Вътршната част на вафлата представлява мека, печена текстура. Вариантът с вкус на шоколад и фъстъчено масло  е много подобен, като парченцата бисквити са заместени с малки шоколадови парченца.

                                                                  

 
Комбинацията от аромат, глазура и основа е толкова вкусна, че ще ти е трудно да повярваш колко мнофо протеин има в един от тези десерти. Благодарение на най-новите технологии, MuscleMeds успяват да постигнат невероятен шоколадов вкус, който осигурява 30 грама протеин от висококачествени източници: 
 
  • Телешки протеин изолат 
  • Суроватъчен протеин изолат 
  • Млечен протеин изолат
 
Честно казано, можем да опитваме Carnivor Bar отново и отново. Истината е, че можеш лесно да го объркаш с обикновено шоколадово блокче. Усещането е трудно за описване – просто трябва да го опиташ, особено ако не си фен на традиционният вкус на протеиновите барове, които понякога са твърде дебели, сухи и с неприятна консистенция. Този път от MuscleMeds наистина са се постарали да направят искушаващ десерт. Carnivor Bar е удобна закуска, перфектен вариант да осигуриш протеин за мускулите, докато си в движение.

 
Топ продукти на MuscleMeds
87
.
50
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Изследване за бета-аланина ясно сочи, че той е мощен суплемент, когато е комбиниран със специфични други съставки увеличаващи представянето на атлетите. Изследването също показва, че със суплементация за 4 седмици, дори от малки дози, като 1.6 грама на ден се наблюдават драматични ефекти върху представянето на атлетите. Доказва се, че суплементация с Бета Аланин за по-дълъг период с по-високи дози (12 седмици с прием 3+ грама дневно) имат още по-добри ефекти и ползи за цялостното представяне."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com