сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ревю на фет бърнъра Beta-Stim от Рони Колман

Ревю на фет бърнъра Beta-Stim от Рони Колман

 
 
Beta-Stim  е един от трите продукта в новата серията на Рони Колман, която се появи на пазара преди по-малко от месец. Въпреки, че все още тестваме Amino-Tone и все още нямаме наблюдения върху King Mass XL, решихме да обърнем повече внимание на най-коментираната от трите добавки, а именно 7 степенният фет бърнър Beta-Stim. След като видях, че е застроен с съставка изтече след съставка, тя бързо привлече нашето внимание. 
 
Марката лансира Beta-Stim като термогенна формула, която ускорява метаболизма, увеличава енергията, потиска апетита и подобрява настроението. Самият Рони Колман възложи големи надежди на този продукт и го обяви за едно от най-ефективните решения за изгаряне на излишните мазнини. 
Заслужава си да разгледаме свойствата на  Beta-Stim за повишаване на енергията и стимулиране на термогенезата в тялото. По отношение на първото, можем да сравним формулата с успешен продукт като Gaspari Detonate. Той не е точно фет бърнър, но подобно на Beta-Stim може да повиши пиздръжливостта и физическия капацитет. Независимо дали използваш Beta-Stim по време на кардио, редовна тренировка, след събужданене или докато учиш,  той ще увеличи мотивацията и фокуса ти многократно. Beta-Stim е идеалният продукт за всички, които имат проблем с мотивацията или решителността, когато става въпрос за всяка физическа или психическа цел.
 
Що се отнася до термогенезата,  Beta-Stim е един от най-мощните продукти, които са се появявали на пазара от доста време насам. С максималната доза от две капсули, тази добавка повишава телесната температура до нов лимит. Ще усетиш как потта бавно избива навсякъде по тялото ти, дори и да не тренираш в същия момент. 
 
В действотелност, Beta-Stim е една от най-мощните термогенни добавки с удължено освобождаване на енергия и допълнителни активни съставки в подкрепа на ефективната загуба на телесно тегло.

 
 
Препоръчани продукти за изгаряне на мазнини:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Алкохолът лесно се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но все пак той е токсично съединение и не може да бъде съхранявано, затова тялото трябва да го окисли и да се отърве от него. Алкохолът може да се окисли единствено в черния дроб, където има ензими, които могат да извършат този процес. Ензимът алдехид дехидрогеназа преработва алкохола в оцетна киселина (оцет), продукт от който тялото може да получи малко енергия."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com