сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ревю на фет бърнъра Beta-Stim от Рони Колман

Ревю на фет бърнъра Beta-Stim от Рони Колман

 
 
Beta-Stim  е един от трите продукта в новата серията на Рони Колман, която се появи на пазара преди по-малко от месец. Въпреки, че все още тестваме Amino-Tone и все още нямаме наблюдения върху King Mass XL, решихме да обърнем повече внимание на най-коментираната от трите добавки, а именно 7 степенният фет бърнър Beta-Stim. След като видях, че е застроен с съставка изтече след съставка, тя бързо привлече нашето внимание. 
 
Марката лансира Beta-Stim като термогенна формула, която ускорява метаболизма, увеличава енергията, потиска апетита и подобрява настроението. Самият Рони Колман възложи големи надежди на този продукт и го обяви за едно от най-ефективните решения за изгаряне на излишните мазнини. 
Заслужава си да разгледаме свойствата на  Beta-Stim за повишаване на енергията и стимулиране на термогенезата в тялото. По отношение на първото, можем да сравним формулата с успешен продукт като Gaspari Detonate. Той не е точно фет бърнър, но подобно на Beta-Stim може да повиши пиздръжливостта и физическия капацитет. Независимо дали използваш Beta-Stim по време на кардио, редовна тренировка, след събужданене или докато учиш,  той ще увеличи мотивацията и фокуса ти многократно. Beta-Stim е идеалният продукт за всички, които имат проблем с мотивацията или решителността, когато става въпрос за всяка физическа или психическа цел.
 
Що се отнася до термогенезата,  Beta-Stim е един от най-мощните продукти, които са се появявали на пазара от доста време насам. С максималната доза от две капсули, тази добавка повишава телесната температура до нов лимит. Ще усетиш как потта бавно избива навсякъде по тялото ти, дори и да не тренираш в същия момент. 
 
В действотелност, Beta-Stim е една от най-мощните термогенни добавки с удължено освобождаване на енергия и допълнителни активни съставки в подкрепа на ефективната загуба на телесно тегло.

 
 
Препоръчани продукти за изгаряне на мазнини:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ездата изглежда лесна само на киноекрана. В действителност съвсем не е шега работа. Един час яздене ще натовари физиката ви колкото игра на тенис за същото време! Мускулните групи, използвани по време на езда, не са същите, които обичайно се засягат от повечето други спортове. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com