сила бг магазин
сила бг медия
»
»
СИЛА БГ Магазин РУСЕ: COMING SOON!

СИЛА БГ Магазин РУСЕ: COMING SOON!

След отварянето на магазин СИЛА БГ Пловдив, получихме наистина много запитвания относно това кога ще има магазин на СИЛА БГ в Русе, на адрес ул. Олимпи Панов № 6  - комплекс Royal City Center.

Отговорът е : СКОРО!


Очаквайте поредният магазин СИЛА БГ, този път разпложен в Русе, на адрес ул. Олимпи Панов №6, комплекс Royal City Center.

Русе е най-големият български град по поречието на река Дунав. Разположен на Североизточната граница на България с Румъния, той е административен център на едноименните община Русе и област Русе, както и важен икономически, транспортен, културен и образователен център от регионално и национално значение.Русе е един от малкото градове в България, които привличат едновременно както с великолепната си архитектура, така и с богатото си минало. Още преди хилядолетия (от II в. пр.н.е.) на мястото на днешния град е съществувала античната римска крепост Сексагинта Приста, която е изпълнявала важна роля на укрепление и пристанище по границата на римската държава. Налице са и археологически находки, свидетелстващи за съществуването на тракийско селище още преди възникването на Сексагинта Приста. Според някои историци, след опустошаването на средновековния град Червен, който е бил сред най-важните средища на Второто българско царство, редом със столицата Търновград, голяма част от жителите на разрушената крепост са мигрирали към разрастващото се селище на територията на днешен Русе. По време на османското владичество градът продължава да се развива, като се превръща във важен пристанищен търговски център и във военно укрепление.А съвсем скоро, град Русе ще си има магазин СИЛА БГ, за да могат нашите фенове да се възползват от грандиозните намаления и висококачествените суплементи и фитнес аксесоари!

Ако имате желание, може да се присъедините към екипа на СИЛА БГ, именно за позиция в гр. Русе! Повече информация ТУК


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Изследване за бета-аланина ясно сочи, че той е мощен суплемент, когато е комбиниран със специфични други съставки увеличаващи представянето на атлетите. Изследването също показва, че със суплементация за 4 седмици, дори от малки дози, като 1.6 грама на ден се наблюдават драматични ефекти върху представянето на атлетите. Доказва се, че суплементация с Бета Аланин за по-дълъг период с по-високи дози (12 седмици с прием 3+ грама дневно) имат още по-добри ефекти и ползи за цялостното представяне."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com