сила бг магазин
сила бг медия
»
»
СИЛА БГ отваря магазин в гр. Бургас!

СИЛА БГ отваря магазин в гр. Бургас!

Четвъртият физически магазин  СИЛА БГ съвсем скоро отваря врати и може да се възползвате от всички услуги, които той предлага . Местонахождението му е в град Бургас, бул. Алеко Богориди 45 – удобна и контактна локация за всеки, който желае да пазарува качествени хранителни добавки и фитнес аксесоари.

Вече и нашите приятели от гр. Бургас ще имат възможността да пазаруват качествени хранителни добавки на цени без конкуренция. Само в магазините на СИЛА БГ може да намерите марки на световноизвестни производители на хранителни добавки, страхотни фитнес аксесоари и куп други артикули, тясно свързани с фитнеса и бодибилдинга. Очаквайте грандиозно отваряне съвсем скоро!

Ето какво ще представлява самият магазин :

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-12-28 | 16:27:00
Stefan
Успях да надникна в магазина докато го правиха понеже момчето което ще бачка вътре ми е приятел. Магазина ще е много маняшки, чакам с нетърпение да отвори.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"В последната една година се наблюдава истински бум в закупуването на витамин D, чиито основен източник е светлината. Ето защо в райони със студена и дълга зима като нашите балкански ширини, суплементацията с него е задължително. Малко хора са запознати, че витамин D се класифицира като стероиден хормон, с много разнообразни функции в организма, свързани с анаболизма."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com