сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Силен съвет: Как да прескочим Black Friday-ските капани?

Силен съвет: Как да прескочим Black Friday-ските капани?

Ние знаем как очакваш намаленията покрай Black Friday.
Протъркваш ръце и нямаш търпение да си набавиш всичко необходимо и едновременно с това да станеш рекордьор за най-пестелив клиент.

Безспорно, денят на Black Friday е този, в който се пазарува най-много. Промоционалните оферти, ниските цени и скандалните намаления карат милиони хора по света да се вълнуват и да чакат датата, оградена в календара.

Традицията да пазаруваш до припадък няма да те подмине и тази година!
Остават последни броени часове до скандалните намаления на хранителни добавки и спортни аксесоари!

СИЛА БГ иска да помогне максимално в избора ти и да ти помогне да пазаруваш разумно, за да не бъдеш разочарован след това.

Ще ти дадем 15 съвета, които да ти бъдат от полза:    Винаги следи за цените - преди и по време на промо кампанията.Бъди в крак с цените на дадените набелязани артикули, за да не бъдеш разочарован след това.

Сравнявай цените на поне 3 места, за да избереш най-доброто.Направи свое проучване за дадения артикул - винаги сравнявай цените от няколко места, за да не останеш разочарован.

Не бързай с избора си - заложи само на проверени и познати марки.Непознатите марки ни заливат точно по това време на годината - те не могат да бъдат сравнявани, понеже са новоизлюпени на пазара, нямат ясен произход и често подлъгват клиента за качеството си.

Отдели бюджет само за Black Friday-ските си покупки.В случай, че не желаеш да осъмваш със суха филия хляб, направи всичко възможно да очертаеш границите на пазаруването.


Придържай се към онлайн пазаруването.Спести си блъсканицата и огромното стълкновение на хора в търговските центрове и моловете в града.


Винаги се запознавай с правилата на промо кампанията - това може да е от полза, ако не си доволен от покупката си и желаеш да я върнеш.Въпреки, че трябва да мислиш и действаш максимално бързо, направи всичко възможно да се запознаеш с правилата на дадената промоционална кампания за всеки търговец.
По този начин ще избегнеш дискомфорт, ако в последствие решиш да върнеш или замениш дадената стока.


Изчакай и седмицата след Black Friday, тогава те очаква Cyber Monday - всичко останало от предходните разпродажби се намалява още повече.Отдели малко от бюджета и за Cyber Week - тогава промоциите са още повече и отстъпките са по-големи, дори от предходните разпродажби.

Ако "преследваш" даден продукт, придържай се само и единствено към него.Не прави компромис с избора си - набелязал си дадена мишена, то тогава не се отказвай, докато не си я набавиш!

Ако си решил да пазаруваш във физически магазин, то се въоръжи с търпение.Трябва да имаш железни нерви, да мислиш и действаш изключително бързо. Black Friday не толерира мудността!


Просто защото цената е добра, не означава, че неминуемо трябва да закупиш продукта. Не взимай импулсивни решения и не прави компромис с избора си.Имаш заделени пари, но не намираш каквото търсиш сред многото оферти, но въпреки това си си казал, че ТРЯБВА на всяка цена да си купиш нещо от таз годишното издание на Black Friday?
E, не мисли така - запази спестяванията си за Cyber Week, както споменахме по-горе!


Не прави компромис с покупката - обмисли я добре, но ако е твоята, просто я купи, за да не съжаляваш по-късно.Българите често сме свикнали да обмисляме добре покупките си, дори цената да е изключително изгодна и в последствие се отказваме от артикула.
Следва дълго и мъчително милеене по продукта - " Ах, защо не го купих ",  " Трябваше да го купя " ...
За да избегнеш тези ситуации, ако продукта влиза в списъка на набелязаните и цената е изгодна, то просто го купи!


Ако бранда/ марката има мобилно приложение - използвай го за допълнителни отстъпки.Свалянето на дадено мобилно приложение на някоя компания би могло да ти осигури допълнителна отстъпка, от която да се възползваш!


Ако си решил да пазаруваш във физически магазин, то предварително провери цената онлайн на сайта на търговеца.Винаги проверявай цената в сайта, преди да отидеш на място в магазина. Понякога се получава несъответствие и разминаване - а ти не искаш да бъдеш прецакан, нали?


Винаги гледай цената, а не отстъпката.Цената винаги трябва да бъде основния ти мотив да се сдобиеш с даден артикул - не се подвеждай по цифрите с процент на етикета!


Доста от продаваните продукти по време на Black Friday са стари версии на продуктите - оглеждай се!На първо място трябва да бъде сигурността - не се задоволявай със стари версии на дадени продукти.


И не на последно място - избирай разумно най-доброто за себе си!
Ако си решил да пазаруваш във физическите магазини - пази се от фрактури!

Black Friday те очаква!
Стартираме след броени часове!


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"NO2 RIPCUTS пробужда метаболитните процеси, а имено транспортирането на мазнините в центровете за превръщане на енергия (митохондрите), където те се използват за източник на енергия. Подпомага освобождаването на термогения активатор норадреналин."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com