сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Синята линия на Inner Armour си проправя път на пазара

Синята линия на Inner Armour си проправя път на пазара

 
Първоначално, синята продуктова линия на Inner Armour беше достъпна само в някои специални магазини и дистрибутори по света. Преди няколко месеца обаче, от фирмата обявиха повторното пускане на някои от продуктите  в синьо. Това се случи успоредно с ребрандирането на стандартната черна серия. С оглед на желанието им да обхванат по-голяма част от пазара,  много от търговците заложиха на синята линия. 

 
Каква е разликата между двете продуктови серии и коя от двете е по-подходяща за теб?  Inner Armour разделиха продуктите си на две, така както Muscle Pharm направиха с техните основни и хибридни серии. Марката определи черните „върхови” формули като серия за професионални спортисти, докато синята е насочена към по-масовата аудитория и включва доста по-голямо разнообразие от продукти.  Въпреки това ясно разделение, черната серия съдържа продукти като витамин комплекса Training Peak, Anabolic Peak и само една индивидуална формула. За сравнение, Синята серия обхваща малко над десет единични формули. Тя включва още Isolate Zero (IsoMaxx), Hard Mass Gainer, Super Quad, Impact N.O., Anabolic Test и Shred Factor. Повече информация за продуктите можеш даполучиш в официалната страница на марката.

 
 
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"По време на тренировка и в момента на приключването й Вашите мускули се стремят да възстановят дефицитите и пораженията, възникнали при натоварването по най-бързия възможен начин. Точно по тази причина аминокиселините в свободни форми са за предпочитане – моментална абсорбция, бърз трансфер към клетките и бърза стимулация на анаболните и възстановителните процеси. Освен това аминокиселините в свободна форма могат да предизвикат несравнимо по-мощен анаболен отговор в мускулната тъкан."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com