сила бг магазин
сила бг медия
»
»
SOLGAR – Добавки от най-високо качество

SOLGAR – Добавки от най-високо качество

Разнообразието от хранителни добавки несъмнено изисква присъствието на пазара и на марка с по-специфична насоченост. Индустрията на суплементите е толкова всеобхватна, че под добавки вече не се разбират само традиционните протеини, гейнъри, креатинови продукти, аминокиселини. Манията по фитнеса и здравословния начин на живот налага и необходимостта и от други, по-специфични продукти.
    
SOLGAR е марка с над 60-годишна история, специализирала се в производството на суплементи и здравословни храни от най-различни категории. Самото име на фирмата се е наложило като мерило за сравнение.За SOLGAR безкомпромисното качество винаги е водещ принцип. Самите суровини за произвеждане на продуктите са изцяло природни (плодове, зеленчуци, билки, които са предварително проверени за наличието на замърсители),  минават редица тестове, преди да бъдат пакетирани и опаковани. Голямото разнообразие обуславя по-лесният избор за всяка нужда – от сериозно трениращи бодибилдъри и професионални спортисти, до малки деца.Самите опаковки на SOLGAR допълнително съдействат за по-добро съхранение. Използват се зелени или кехлибарени стъклени опаковки, защото те предпазват от топлина, светлина и влага запазвайки свойствата на продуктите по-добре от пластмасовите опаковки, въпреки че са по-скъпи. Така не се замърсява и околната среда, защото стъклените опаковки могат да се рециклират напълно.     Друга много съществена особеност на продуктите е, че те не съдържат консерванти, генетично модифицирани организми, изкуствени овкусители и оцветители. Почти всички не съдържат захар, сол, скорбяла/нишесте, мая, царевица, соя, жито/пшеница, глутен и млечни продукти, за да се избегнат възможни алергични реакции.SOLGAR се завръща в Сила БГ с много нови продукти, познатите до момента такива и най-важното – нови, далеч по-ниски и атрактивни цени.
     

СИЛА БГ ТИЙМ.
Топ продукти на Solgar
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Интересно

"Новата ни услуга Price Match е част от амбицията на Сила БГ да Ви предлага най-добрите продукти на възможно най-добрите цени. В случай, че намерите търсен продукт на цена, по-ниска от нашата, изпратете ни доказателства за това и Ви гарантираме, че ще Ви продадем артикула на цена с 1 лв. под посочената от Вас! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com