сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Спасителен план: Плажно тяло 2016

Спасителен план: Плажно тяло 2016

Лятото е в разгара си, всеки вече планува своята почивка и усилено нанася последни щрихи, за да може да се гордее с тялото, което ще покаже на плажа. Със сигурност има и такива от Вас, които все още не са готови да се съблекат пред хората, защото искат несъвършенствата им да останат незабелязани.

Ако не Ви остава много време до морето, а все още нямате желаните резултати – не се притеснявайте. Shaper Label има адекватно решение на проблемите Ви и то е съвсем простичко – вдигане на темпото на изгаряне на мазнини. Горете мазнини както денем, така и нощем!Линията Shaper е създадена с цел да предложи на потребителя един по-различен подход за постигане на желаната физическа форма. Наред с конвенционалните препарати за отслабване, фирмата представя и нетрадиционни такива, без аналог. Продуктите са немски и са изключително високо качество!

Флагманът на Shaper LabelNight Burner е уникален с това, че може да бъде употребяван преди лягане, без да пречи на добрия сън и да влошава неговото качество.
Използваните съставки са изцяло натурални, без забранени субстанции и не съдържат вредни вещества за човешкото здраве!Нощният бърнър дава огромно предимство, тъй като горите мазнини докато спите. Вече въпрос на личен избор е с какво ще го комбинирате през деня.

Yellow Extreme от Shaper Label - най-предпочитаният вариант за прием през деня, тъй като има силно изразено термогенично действие, дава енергия и спомага за намаляването на подкожните мазнини. Гарант за сбогуване с мазнините е комбинацията между Л-Карнитин, кофеин и добавените екстракти от гуарана, зелен чай, горчив портокал.Orange Burner от Shaper Label представлява фет бърнър, влияещ благоприятно на метаболизма, съдържащ екстракт от чай Нинг Хонг и горчив портокал. Този продукт подпомага здравословното намаляване на телесното тегло.Lipo Acai от Shaper Label е препоръчан за хората, които предпочитат да не стимулират нервната си ситема, тъй като основната съставка в продукта е Глюкоманан – водно разтворими фибри, които биват извличани от растението „коняк”. Щом попаднат в стомаха, тези фибри привличат водните молекули, увеличават обема си, а Вие се чувствате сити.

СИЛА БГ Тийм!.
Немските продукти на Shaper Label
51
.
00
лв.
90
.
30
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
104
.
92
лв.
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Бенч пресата е сложно упражнение за вдигане на тежести, което натоварва няколко големи мускулни групи."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com