сила бг магазин
сила бг медия
»
»
S’POWER - социална мрежа за истински фенове

S’POWER - социална мрежа за истински фенове

 
СИЛА БГ представя S’POWER, социалната мрежа за всички фенове на фитнеса, спорта и здравословния начин на живот!
 
Ако за теб е важно как изглеждаш, как се чувстваш и с какво се храниш, ако обичаш да спортуваш и искаш да споделиш опита си с други хора, S'POWER е най-подходящото място да го направиш! 

Регистрирай се, попълни 100% от профила си и вземи Златна карта с постоянни отстъпки за пазаруване в WWWS.SILABG.COM напълно безплатно!

 


S'POWER ти позволява да покажеш на всички кой си и за какво се бориш, а също да намериш други хора с подобни интереси, които споделят твоя опит! В S'POWER можеш да намериш всичко ново и полезно от света на фитнеса и здравословния начин на живот!                          
 

Създавайки профил в мрежата на S'POWER, ти можеш да намериш хора, които тренират в твоя град и фитнес, за да споделите опит. Освен това, лесно можеш да видиш мнението на други потребители за конкретен режим или продукт, да качиш снимки, да добавиш приятели, да споделиш мнение, коментар и да покажеш предпочитани и изпитани от теб продукти!                   
 
 
                  Влез в света на силните и красивите, влез в мрежата на S'POWER! 


 
Топ аксесоари от SILABG.COM
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Рефлексотерапевтите смятат, че има определени точки на стъпалата ни, свързани с всеки един от важните органи. Обработвайки чрез лек натиск тези точки, те повлияват на различни проблемни зони в човешкото тяло. Подложките за крака Кенрико използват същата презумция, но елиминират нуждата от специалист или терапевт. Създателите на детокс терапията за крака смятат, че токсините могат да бъдат извличани от порите на стъпалата ни. За целта се използват два метода: Детокс вана за крака и Детокс подложки."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com